Vedete din Romania

#botez #roxana iliescu

Slujba de botez in trei limbi pentru fetita Roxanei Iliescu

Sambata, pe 16 august, vedeta B1 TV, Roxana Iliescu si-a crestinat fetita de doua luni, pe Ana Vanessa, la Biserica Sfantul Stefan din Capitala.

Ineditul ceremoniei a fost slujba pe care preotul Alexandru Stan a tinut-o atat in limba romana, dar si in engleza si franceza. Roxana si sotul sau au vrut, astfel, sa respecte pe toata lumea, avand in vedere ca una dintre perechile de nasi, Nora Seroussi si sotul sau, Avi Chen nu cunosteau limba romana.

Familia si prietenii apropiati au infruntat canicula si s-au prezentat cu mic, cu mare la ceremonia de crestinare a celui de-al doilea copil al prezentatoarei si al iubitului acesteia, Nicola. Desi nu sunt casatoriti, fiecare dintre fericitii parinti mai are cate un copil dintr-o relatie anterioara, Roxana o fetita, Maria Teresa de patru ani si jumatate, iar Nicola un baietel care traieste in Italia.

La biserica au tinut sa fie prezente colegele de la B1 TV ale Roxanei, Livia Dila impreuna cu sotul si fetita lor, Maria Sofia, Mbella Nzuzi, ziarista Alice Nastase si sotul sau, fiecare prezentandu-se cu un buchet mare de flori si cadouri pentru cei mici. Slujba a fost, pe cat de scurta, pe atat de interesanta, avand in vedere ca preotul era totodata si translatorul nasilor.

Am aflat ca acesta cunoaste nu mai putin de 15 limbi straine, descurcandu-se de minune atat in limba engleza, dar si franceza, singurele cunoscute de Nora Seroussi si ceilalti invitati din partea taticului Nicola. Madalina si Bogdan Hristescu, cealalta pereche de nasi, au fost si ei deosebit de emotionati si au rezistat cu stoicism caldurii din biserica, mai ales ca nasa a tinut-o pe Ana Vanessa tot timpul in brate pentru ca altfel, micuta plangea cu lacrimi de crocodil.

Petrecerea de botez, gandita ca un chef pentru copii, a avut loc la un restaurant din Bucuresti, acolo unde cei mici s-au intalnit cu Alba ca Zapada si alte personaje din povesti.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare