Vedete din Romania

Smiley a zgariat Mercedesul lui Patrascu

Parcul auto detinut de mondenul Claudiu Patrascu face cu ochiul multor solisti, care isi doresc in videoclipuri masini tunate de miliarde. Asa se face ca superbul Mercedes S 600 Long, pe care iubitul Roxanei Ungureanu i l-a imprumutat lui Smiley, a ajuns “vedeta” in clip-ul melodiei “ ”, povessteste Click.

Piesa de rezistenta

Mercedesul S 600 Long e piesa de rezistenta la categoria “limuzine” in garajul lui Claudiu Patrascu. Modificat din cap pana-n picioare la firma de tuning pe care acesta o detine, bolidul a capatat o infatisare unicat. Scos in lume la numeroase , sedinte foto sau targuri de lux, Mercedes-ul alb, evaluat la 200.000 de euro, i-a atras atentia si carismaticului Smiley, care l-a rugat pe Patrascu sa-i imprumute masina unicat pentru filmarea videoclipului “ In lipsa mea ”. “Nu este prima oara cand cineva imi solicita masinile pentru videoclipuri. Nu am cerut niciodata bani, am acceptat sa le dau din prietenie”, a declarat Patrascu in ultima editie Click.

Cateva zgarieturi

Se pare ca generozitatea l-a costat scump pe Claudiu, intrucat masina i-a fost returnata cu numeroase zgarieturi pe janta, paguba evaluata undeva la 1.000 de euro, dar care va fi remediata curand de mesterii de la firma de tuning. In decembrie 2007, masina a fost vedeta revistei “ Gran Turismo ”, alaturi de Andreea Spataru , dupa ce iubita lui Patrascu, Roxana, a pozat si ea pentru “4 Tuning”. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare