Vedete din Romania

# smiley dragoste #iubita Smiley #smiley

Smiley, prima declaratie despre noua iubita!

Dupa ce s-a vehiculat ca ar avea o relatie cu celebra tenismena Simona Halep, au aparut noi zvonuri despre viata amoroasa a cantaretului Smiley.

Recent, artistul a fost surprins in prezenta unei noi femei, Olivia Reyes, o tanara cantareata care locuieste in America. Potrivit speculatiilor, cei doi ar avea o relatie de aproape un an. Foarte deschis si dornic de marturisiri, Smiley a declarat insa ca nu are inca o iubita, iar tot ce se scrie in presa sunt pure speculatii. 

 “De cate ori sunt in preajma unei femei, se vehiculeaza ceva. Pe mine nu ma intereseaza barfele, pentru ca sunt foarte multe si se raspandesc foarte repede. Nu reprezinta pentru nimeni absolut nimic decat o sursa de entertainment… Eu imi vad de treaba mea, am viata mea, muncesc, fac muzica, creez artisti”, ne-a spus Smiley, sambata, inainte de a urca pe scena la Forza ZU.



Vedeta a lamurit si zvonurile legate de o relatie cu Simona Halep. Acuzat de fanele sale ca ar avea “insomnii” (n.r. aluzie la ultima sa piesa) din cauza tenismenei, Smiley pune lucrurile la punct.“Nu am insomnii din cauza Simonei Halep. Inca nu am o relatie cu Simona Halep, ne-am vazut de trei ori in viata noastra, dintre care doua la meciurile ei. M-am nimerit in acelasi timp in care juca la Indian Wells, in L.A., si m-a bucurat foarte tare ca si ea, si Horia Tecau m-au invitat la turneu. Din pacate, cand am ajuns, in ziua aceea, Horia pierduse. In privinta Simonei, ma bucur mult ca am putut sa o vad jucand, a fost pentru prima oara cand am vazut un meci de tenis live. Nu e un lucru mic sa o urmaresti jucand pe Simona Halep prima oara cand te uiti la un meci de tenis!”,a spus cantaretul pentru WOWbiz.ro, care, apoi, a sustinut un concert, surprinzator, imbracat intr-o tinuta de gunoier.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare