Vedete din Romania

Smiley si Laura Cosoi se vor casatori

Desi sunt impreuna de doar doua luni, relatia dintre Smiley si Laura Cosoi este pe cale de a fi oficializata, relateaza Click. Solistul trupei Simplu si-a socat fanele, sambata seara, la finalul concertului pe care l-a sustinut la Pitesti , orasul sau natal, anuntand ca intentioneaza sa o ceara de sotie in curand pe actrita din serialul difuzat la PRO TV “Cu un pas inainte”.

Prin surprindere

Vestea i-a luat prin surprindere pe toti spectatorii prezenti, sambata seara, in clubul pitestean Zion. Conform ziarului “Societatea argeseana”, cei doi indragostiti au venit impreuna la concert, iar Laura a stat foarte aproape de scena si i-a facut neincetat poze solistului, radiind de fericire la fiecare melodie cantata live de acesta.

Coplesit de saruturi

Toate fanele, dar si parintii solistului aflati in club, au uimiti cand acesta a anuntat ca iubita sa nu va mai fi pentru mult timp doar iubita, pentru ca are de gand sa o ceara cat de curand in casatorie. Pentru ca fanele nu-i mai dadeau pace artistului la finalul recitalului, solicitandu-i autografe, Laura si-a pierdut rabdarea si l-a tras pe acesta deoparte coplesindu-l cu saruturi fierbinti. La sfarsitul lunii noiembrie a fost lansat primul clip din cariera solo a lui Smiley, " In lipsa mea ". In materialul video, Laura are rolul iubitei infidele a cantaretului. Pe langa colaborarea pentru videoclip, ei mai sunt colegi de platou la serialul “Cu un pas inainte". Asa se face ca relatia dintre cei doi a inceput in luna decembrie, anul trecut. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare