Vedete din Romania

#dana rogoz #adela popescu #laura cosoi #pro tv #showbiz #vedete intern #trustul pro

"Somerele" de la Pro TV si-au gasit de lucru. Iata cu ce se ocupa!

De doua luni, Pro TV pune pe liber vedete. Sau vedetele parasesc postul, de voie, de nevoie. Iata insa ca divele nu pierd timpul si isi gasesc rapid de lucru. Dana Rogoz, Laura Cosoi si Adela Popescu, pana nu demult imagine a postului, supravietuiesc cu brio dupa ce au ramas fara job.

Adela Popescu

Adela Popescu a jucat intr-o multime de productii cinematografice care au purtat semnatura MediaPro. Insa cum contractul dintre trust si Adela Popescu s-a incehiat in luna aprilie, odata cu finalizarea filmarilor pentru serialul "O noua viata", actrita a ramas fara serviciu. Asta nu inseamna ca si fara venit. Adela sustine concerte cu trupa DJ Project, formatie care primeste pentru fiecare reprezentatie intre 2.200 si 3.000 de euro, ceea ce inseamna ca artista incaseaza lunar aproximativ 10.000 de euro, scrie click.ro.

Adela nu pierde nicio clipa libera. Ea are un blog personal pe care il actualizeaza mereu cu informatii si preda actorie la Scoala de televiziune a Ruxandrei Ion. "Lucrez in continuare cu doamna Ruxandra Ion si este posibil ca in viitorul apropiat, sa ma vedeti la alte posturi, in functie de cine va fi interesat de proiectele respective", a declarat Adela.

Citeste si:

Ei sunt cei mai sexy fotbalisti ai Campionatului Mondial. Tu pe care il preferi?

Andreea Marin, mai sexy ca niciodata! Iata ce fotografii a postat diva pe Facebook

Laura Cosoi

O alta diva a carei imagine a fost multa vreme asociata cu postul Pro TV este Laura Cosoi. Insa ultima ei aparitie pe post a fost la sfarsitul anului trecut, la "MasterChef - Proba celebritatii". In prezent, blonda filmeaza pentru productia "Cel Ales", in regia lui Cristian Comeaga, si pentru "Nollibrot", alaturi de un alt protevist cu state vechi, Bebe Cotimanis. Si, in pauzele dintre filmari, Laura a scris si o carte. In urma cu trei luni ea a lansat volumul "Ramai la masa?", o colectie de retete sanatoase inspirate din stilul sau de viata.

"Pregatesc multe surprize pentru toamna, dar pana atunci filmez si lucrez intens la noi proiecte", a povestit Laura Cosoi, pentru click.ro.

Dana Rogoz

Dana Rogoz a nascut la inceputul lunii martie si de curand a aflat ca emisiunea "De suflet", de la Pro TV International, pe care a prezentat-o pana la sfarsitul anului trecut, a fost scoasa din grila ramanand astfel fara loc de munca. Insa actrita nu pierde timpul. "Sunt proiecte, filmari, idei de emisiuni, insa nu pot sa va spun prea multe", a spus Dana Rogoz. Pana atunci, "Abramburica" se ocupa de afacerea ei, un site pe care vinde genti creatie personala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare