Vedete din Romania

# sorana divort # sorana sot #sorana #asia

Sorana, marturisiri dureroase despre boala de care a suferit

In urma cu aproape 3 ani, Sorana a anuntat ca divorteaza de sotul sau. Artista nu a dorit sa dezvaluie motivele separararii, insa de curand a facut marturisiri socante despre momentele acelea dureroase.

Cu lacrimi in ochi, Sorana a povestit ca a intrat in depresie dupa ce a aflat ca sotul sa o insela cu o escorta. A avut parte de momente dureroase, insa incet a reusit sa treaca peste si sa aiba o viata normala si fericita.

”Mi-a fost mult timp frica si rusine sa recunosc faptul ca am suferit de depresie. Nu credeam vreodata ca eu o sa ma gasesc in acel loc atat de intunecos si stingher. Timp de 2 ani am reusit sa o ascund de toata lumea si o parte din timp, chiar si de mine. E o boala urata, periculoasa si vicleana care se manifesta in nenumarate simptome, de la oboseala, nervozitate acuta, lipsa de concentrare, pana la cele mai negre ganduri. Gandul meu era sa plec undeva in lume, departe de tot si toate, pentru ca totul ma sufoca. In secret am incercat terapia cu mai multi psihologi, insa fara rezultate. Probabil din cauza incapatanarii native nu vroiam sa renunt la ce credeam ca ma reprezinta. In cel mai complicat moment a aparut un proiect TV care mi-a schimbat viata.

A venit exact atunci cand eram incredibil de mancata pe dinauntru. Intalnirea cu acea ruina, lipsita de viata si culoare, era privitul meu in oglinda. Tot ce am gasit acolo, praf, noroi, uscaciuni, erau reflexia mea. Si apoi....Intr-o zi, sadii o samanta in pamant si rasarii o floare. Am pictat obloanele, si casa a prins viata. M-am intepat repetat pana la sange in acele uscaciuni si am dat viata unei gradini colorate. Am fost moasa pentru o caprita si am ajutat-o sa fete doi ieduti frumosi si sanatosi. Dupa trei luni de munca cu iubire si daruire, acel loc era suflet. Ma gandesc la el cu dor si drag...si lacrimi in ochi. Cu toate astea, nu am reusit sa-i ofer nimic din ce mi-a dat el mie...o noua viata. Intoarsa in tara nu m-am simtit nicicand mai frumoasa, puternica...eram lumina. Pentru prima data dupa foarte multi ani. Sa spui NU depresiei inseamna curaj, de care doar tu esti capabil. Inseamna sa iti spui tare: Nu imi mai este frica! Exprima-te exact cum simti, cum vrei, cum esti. Aduna tot ce ai invatat, fiecare cuvant, fiecare gand, fiecare stare si da-le viata. Gaseste curajul sa iubesti indiferent de rezultate. Lasa-te inspirat de tot ce te inconjoara chiar daca nu stii ce sa faci cu acest tumult de stari. Intr-o buna zi o sa se aseze totul pentru tine. Mi-ati scris multi dintre voi despre starile voastre de acum. Stiu exact cum doare si sunt cu toata inima alaturi de voi. Acesta este si motivul pentru care cititi aceasta postare. Zambiti! Pe cuvant ca o sa fie bine!”, este mesajul Soranei de pe o retea de socializare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare