Vedete din Romania

#vedete #vedete romania #sosii vedete

Sosiile vedetelor din Romania

Sunt persoane simple, care nu traiesc in lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, au ajuns vedete fara sa aiba vreun talent aparte, doar pentru simplul motiv ca seamana izbitor de mult cu celebritatile autohtone. Iata cateva dintre sosiile vedetelor din Romania.


Pavel Bartos si sosia lui

Zilele trecute, Catalin Maruta a avut surpriza sa se intalneasca cu Pavel Bartos dupa un show la care a participat in tara. De fapt, prezentatorul Happy Hour a fost abordat de un fan care seamana foarte bine cu indragitul actor.

Imediat ce a facut poza, Catalin Maruta s-a grabit sa o urce pe Facebook pentru a le arata si fanilor sosia lui Pavel Bartos. "A venit sa facem o poza dupa show! Mi-a spus ca-i 'Pavel Bartos' :)) Voi ce ziceti? Seamana?", si-a intrebat prezentatorul fanii.




Inna si sosia ei

Crezi sau nu, Inna are o sosie pe nume Alexandra Stan. Este vorba de o tanara studenta, in varsta de 18 ani, pe numele sau complet Liliana Alexandra Stan.

Asemanarea dintre studenta si vedeta care doboara recorduri in clasamentele internationale de muzica este izbitoare. Privirea, fata si buzele sunt aceleasi, de parca ai spune ca Liliana este sora mai mica a Innei. Mai mult, tanara vrea sa ii calce pe urme faimoasei cantarete. "Cant muzica latino, pop si dance. Am facut trei ani Scoala Populara de Arta si Muzica din Bucuresti", declara ea, anul trecut, pentru Zeus Tv, potrivit Click!.


Smiley si sosia lui

Speak este un cantaret ce face parte din gasca de prieteni a lui Smiley, fiind adesea confundat cu el datorita fizionomiei asemanatoare. Asa s-a intamplat si anul acesta la Iasi, cand cei prezenti in Piata Palatului au avut un soc vazandu-l pe "Smiley" la repetitii. De fapt, era vorba de Speak care interpreta piesele cunoscutului cantaret doar pentru a face probele de sunet in locul prietenului sau.


Oana Zavoranu si sosia ei

Eleni Corfiatis si Oana Zavoranu seamana foarte bine. Cele doua au realizat chiar sedinte foto pentru promovarea aceluiasi brand de haine, diferentele de look fiind insesizabile la prima vedere. Ca si Oana, Eleni este bruneta si are aceleasi trasaturi fizice: un corp de invidiat si o fizionomie a fetei similara fostei sotii a lui Pepe.





Sursa foto: hdwpapers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare