Vedete din Romania

#cristina siscanu #madalin ionescu

Sotia lui Madalin Ionescu, pusa la zid pentru ca alapteaza in public

Cristina Siscanu, sotia prezentatorului TV Madalin Ionescu, se bucura din plin de momentele alaturi de fiica sa. De cand a devenit mamica, vedeta nu isi mai incape in piele de fericire.

Madalin Ionescu chiar a renuntat la jobul sau din televiziune pentru a fi alaturi de familie. Cei doi parinti posteaza mereu imagini cu printesa lor, dar si momente fericite din familie. Recent, Cristina Siscanu a postat pe o retea de socializare o imagine in care alapteaza in public. Desi nu este o rusine, ci mai mult o necesitate, unii admiratori i-au adresat cuvinte dure acesteia.

"O sa iti ridicam o statuie pentru faptul ca iti alaptezi copilul ca o vaca in public, dar mai ales ca esti o " vedeta" care isi alapteaza copilul......furacioasa de barbati insurati tot needucata si taranca a ramas"

"Alaptarea este un lucru firesc.....Nu înțeleg de ce unii oameni se șochează. Nu are legătură cu sexualitatea,deci de aici reiese ce minți bolnave au unii."

"A vrut sa arate și ea o tata,sa vadă fosta lu'madalin ce piesa e ea"

"Bravooo tie !nu trebuie sa ti cont de parerea lumi cand e vorba de alaptat!!😘😘Nu e o rusine a da lapte la un copil chiar in spati publice!😘vai astia care criticati gata cu critica nu mai traim in ani 90 sa ne fie rusine sa facem lucruri normale cum e alaptatul!", sunt doar cateva dintre mesajele pe care i le-au transmis fanii

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare