Vedete din Romania

#Cornel Gales casatorie # sot ileana ciuculete #Cornel Gales #ileana ciuculete

Sotul Ilenei Ciuculete s-a insurat!

Cornel Gales, fostul sot al Ilenei Ciuculete, care s-a stins in martie 2016, si-a petrecut sarbatorile de iarna alaturi de blonda misterioasa in Asia de Sud.


Cei doua au postat pe retelele de socializare imagini din vacanta, iar intr-unul dintre selfie-urile publicate pe o retea de socializare, fostul sot al Ilenei Ciuculete si Viviana au pictate pe frunte cate o pata rosie, denumita in cultura hindusa „bindi” si care simbolizeaza uniunea spirituala si trupeasca dintre un barbat si o femeie.

„Bindi” mai este considerat si ca fiind „al treilea ochi” sau „ochiul magic”, avand o puternica incarcatura spirituala, dar in societatea, semnul este similar verighetei la crestini, aratand ca femeia respectiva este casatorita, conform click.ro.

Cornel Gales a refuzat sa vorbeasca despre relatia cu Viviana, femeie cu care a inceput sa se afiseze la scurt timp dupa moartea sotiei sale, dar cu care a pretins ca are doar o relatie profesionala.  Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp dupa ce a aflat ca sufera de o boala incurabila.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului