Vedete din Romania

#Oana Roman dieta # Oana Roman slabit #vedete intern #oana roman #showbiz

Sotul Oanei Roman o da de gol! Cum a slabit vedeta!

Oana Roman a slabit vizibil! Secretul transformarii prezentatoarei tv il stie cel mai bine sotul sau, Marius Elisei, cel care se preocupa indeaproape de dieta Oanei Roman.

“In spatele Oanei sunt eu de fapt. Ea ma asculta si iata ca a inceput sa aiba rezultate (rade – n.r.). Ii gatesc aproape zilnic si ii gatesc cum stiu eu. Aseara (miercuri – n.r.) i-a facut ficatei trasi in unt, nu prajiti in ulei. I-am sugerat sa manance dimineta, nu foarte mult, eventual un sandwich, pe timpul zilei sa bea lichide si seara o masa, normala. Si asa face. Nu tine dieta drastica, mananca de toate, insa cu limita. Chiar si paine. Organismului trebuie sa ii dai de toate, dar moderat. Zahar, intr-adevar, nu mai consuma. L-a inlocuit cu un indulcitor care are 0 calorii. In rest a redus din mancare si are cel mult doua mese pe zi. Are rezultate, se simte bine. Si o sa mai slabeasca, mi-am propus sa o fac supla, aproape ca mine. Acum depinde si de fiecare organism in parte”,  a spus Marius Elisei pentru WOWbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului