Vedete din Romania

#stela popescu #showbiz #vedete intern #Stela Popescu spital

Stela Popescu, internata de urgenta. Iata ce a patit actrita!

De pe scena, direct la spital. Actrita Stela Popescu a suferit duminica seara o criza biliara acuta si s-a vazut nevoita sa cheme de urgenta ambulanta. Ea a ramas internata intr-o clinica privata si e convinsa ca la sfarsitul saptamanii urca iar pe scena.

"Fac niste analize, nu e nimic special. Functionez inca bine, ati vazut doar ca ma misc bine la spectacol. Am avut cateva zile libere, ca eu joc doar duminica, si trebuie sa ma mai controlez si eu ca tot omul. Ca sa-mi poata face toate analizele o data, medicii m-au internat, pentru ca n-am timp oricand. Mai fac din cand in cand cate o criza de bila, dar este o chestie usoara", a spus indragita actrita pentru ziarulring.ro.

Medicii sustin ca este nevoie de investigatii amanuntite in acest gen de afectiuni, insa boala poate fi tinuta sub control. "Colicile biliare sunt afectiuni frecvente. Este si un fond psihosomatic care poate potenta astfel de afectiuni. In general, lucrurile se rezolva usor. Va avea nevoie de un regim si de o evaluare pe parcurs, insa s-ar putea pune problema si pentru o interventie chirurgicala", a spus medicul Tudor Ciuhodaru pentru Romania TV.

In cursul zilei de marti, Stela Popescu a fost externata, semn ca, asa cum a declarat si actrita, nu a fost vorba despre probleme grave de sanatate.
In aprilie, Stela Popescu a fost operata la ochi, pentru a putea scapa de cataracta.

CITESTE SI:

S-a stabilit care e secretul unei relatii de durata! Nu ai sa crezi asa ceva!


Sursa foto: cinemagia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare