Vedete din Romania

#iubit delia #florin moldoveanu #delia

Stii cine este barbatul care a inselat-o pe Delia?

Delia si Florin Moldoveanu au avut o relatie cu nabadai. Cei doi s-au iubit in doua reprize: din 2003 pana in 2005 si apoi, din 2009 pana in 2010.

In 2005, ruptura dintre cei doi s-a produs din cauza scandalurilor si acuzatiilor de infidelitate. Florin avea la acea vreme o relatie in paralel, cu o alta femei, cu care afaceristul s-a si casatorit mai tarziu. In 2009 viata i-a readus impreuna pe Delis si Florin si au reinceput povestea de dragoste pe care o uitasera. Nici de aceasta data nu a fost cu noroc, deoarece Florin era insurat cu Lucica.

Desi i-a promis Deliei ca va divorta, acest lucru avea sa devina o problema secundara pentru solista, pentru ca in peisaj a aparut o a treia femeie, fotomodelul Andreea Tivadar.

Sursa foto: libertatea.ro

In 2010 Delia a incheiat definitiv relatia cu Florin, iar in 2012 aceasta s-a casatorit cu omul de afaceri Razvan Munteanu, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste si in prezent.

Florin Moldoveanu, fostul iubit al Deliei, s-a schimbat radical in ultimii ani. Acesta a fost surprins saptamana trecuta, intr-un club din parcul Herastrau, la lansarea unui parfum de fite. Omul de afaceri se iubeste in tihna cu manechinul Izabela Patrascoiu, iar cei doi par mai indragostiti ca niciodata, potrivit click.ro.

Sursa foto principala: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare