Vedete din Romania

#mihaela radulescu #dani otil #relatie #scandal

Sufera imaginea Mihaelei Radulescu de pe urma lui Dani?

Scandalurile se tin lant de cuplul Mihaela Radulescu si Dani Otil. Declaratiile incendiare ale celor doi se intorc intotdeauna impotriva lor prin intermediul presei de scandal. Trecerea atat de brusca a Mihaelei de la imaginea de familista la cea de vampa fara inhibitii o va ajuta sau ii va dauna pe termen lung?

Ca doi tineri indragostiti, Dani si Mihaela nu tin cont de parerea celor din jur despre iubirea lor, dar continua sa alimenteze reactiile negative si atentia presei de scandal. Noua lor gaselnita e imprumutul de haine intre ei, deci ne putem astepta oricand sa o class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/vedem" title="vedem">vedem " title="vedem">vedem pe Mihaela in jeansi cu penis.

"Acum, e distractiv. Purtam aceleasi haine de motor, de padure, de sport si, in multe aparitii pu-blice, imi poarta jeansii sau tricourile. Avem si jocul nostru cu un ceas, de care o singura telespectatoare s-a prins ca este acelasi" a spus Dani intr-un interviu acordat revistei Playboy.

Incercarile stangace ale lui Dani de a ironiza presa pentru atentia acordata relatiei lui cu Mihaela dau gres de fiecare data. De la jeansii cu imprimeu pana la invitatia catre presa la sex in trei, Dani nu face decat sa mentina treaz interesul publicului.

 

Credeti ca imaginea publica a Mihaelei va avea de suferit in viitor din cauza relatiei cu Dani?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare