Vedete din Romania

#erbasu #elena #basescu #delia #udrea #aventuri

Super femeile lui Erbasu Jr.

Alex, fiul celebrului om de afaceri Mihai Erbasu , e o adevarata legenda printre playboy-ii de Bucuresti. Se spune ca nu exista femeie pe care Alex sa fi pus ochii si sa nu-i fi cazut in plasa.

Stilul sau de cuceritor e recunoscut: multe dintre cele care l-au iubit au ajuns sa sufere vreme indelungata dupa ce relatia cu el se incheiase.

Lili Sandu

Alexandru Erbasu se poate lauda ca a avut cele mai frumoase iubite din Romania. Gurile rele vorbesc despre o apropiere a lui chiar si de fosta prietena a lui Bogdan Stelea, Lili Sandu. Alex si Lili au fost precauti si nu s-au lasat fotografiati impreuna. Se aude insa ca si-ar fi petrecut cateva weekend-uri impreuna departe de tara.

Diana Munteanu

Actuala sotie a fotbalistului Claudiu Niculescu s-a numarat si ea printre cuceririle lui Er-basu jr. Desi parea ca fosta vj-ita de la MTV reusise sa-l potoleasca pe aventurier, intre ei a fost doar o relatie-fulger.

Elena Basescu

Despre fiica presedintelui s-a scris ca ar fi reluat o relatie veche de 8 ani cu Alex Erbasu. Cei doi au negat vehement cele spuse, punand apropierea lor pe seama prieteniei dintre Erbasu si Hrebe jr, actualul iubit al Elenei.

Delia Matache

Despre Delia s-a spus ca s-a combinat cu Alex pe vremea cand vedeta avea o relatie cu Florin Moldoveanu , patronul de la Bonsai. Satula de infidelitatile celui din urma, cantareata s-a aruncat, la un moment dat, in bratele lui Erbasu, crezand ca va avea mai mult noroc cu el. Relatia lor a fost de scurta durata si cei doi nu au recunoscut nici pana in ziua de azi ca s-au iubit.

Elena Udrea

Despre Erbasu jr si sotia lui Dorin Cocos se spune ca ar fi avut o relatie cu cativa ani in urma, la mare. Povestea nu s-a confirmat niciodata. Atat Alex, cat si Elena au infirmat zvonurile.

Cristina Anescu

Iepuras Playboy in 2005, Cristina a fost iubita lui Alex Erbasu aproape doi ani, dupa care l-a parasit pentru a se arunca in bratele fotbalistului Iulian Miu. Nici cu acesta nu a rezistat foarte mult, revenind curand la Erbasu. Din pacate, relatia lor a luat sfarsit din nou dupa cateva luni, iar de atunci Cristina a intrat subit intr-un con de umbra. La scurt timp a parasit tara si a uitat de lumea mondena a Bucurestiului.

Raluca Arnautu

Manechinul Raluca Arnautu e actuala iubita a lui Alex Erbasu. Cei doi sunt impreuna de aproape doi ani si au reusit sa-si ascunda destul de bine relatia de ochii presei . Alex pare sa fie foarte indragostit de frumoasa bruneta, pe care nu o mai lasa sa participe la concursurile de miss din Romania, considerand ca toate sunt aranjate.

Loredana Poghirca

Loredana de la Trident s-a iubit cu multi barbati cunoscuti din show-bizz-ul romanesc si a trecut, fireste, si prin patul lui Erbasu. Alex nu si-a dorit insa o relatie oficiala cu blonda si focul pasiunii s-a stins chiar inainte de a se aprinde. Cei doi nu s-au afisat niciodata impreuna pe la petreceri mondene.

A avut 1.000 de femei

Poreclit Colin, datorita asemanarii cu actorul american Colin Farrell , Alex Erbasu e considerat playboy-ul de Bucuresti cu cel mai mare succes la femei. Despre el s-au creat multe legende legate de modul in care agata femeile. 'E incredibil sa-l vezi la treaba', ne-a marturisit un prieten de-al lui. 'Nu cunosc vreun caz de femeie care sa-l fi refuzat. Din contra, se juca cu ele. Le cucerea si apoi le lasa balta, inainte ca intre ei sa existe ceva. La un moment dat practica acest sport destul de intens. A avut multe femei. Probabil in jur de 1.000. Acum s-a mai linistit, insa e in continuare un magnet pentru ele', ne-a mai spus acesta. 'Credeti ca o sa spun presei cate femei am avut eu?', a declarat Alex pentru Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare