Vedete din Romania

Tatal Andreei Spataru, stanjenit de pozele ficei

Consacrata ca fotomodel pentru revistele destinate barbatilor, prezentatoarea matinalului de la National TV, Andreea Spataru , sustine ca subiectul pictorialelor nud este si astazi un subiect tabu in familia ei. Cu toate ca a vazut revistele in care fiica sa a aparut dezbracata , tatal vedetei nu a comentat in niciun fel aparitiile ei, preferand sa treaca in liniste peste momentele stanjenitoare, sustine Cancan. "Tata nu m-a felicitat niciodata pentru pozele din "Playboy". Nu mi-a zis nimic: nici " bravo ", dar nici nu mi-a reprosat. S-a uitat putin peste revista si a inchis-o, iar asta a fost tot", a marturisit blonda, care a avut parte de o predica strasnica din partea parintilor ei, dupa ce si-a facut implanturile cu silicon.

Predica din partea parintilor

"Asta mi-au imputat-o. Mi-au zis ca altii se taie ca sunt nevoiti, iar eu m-am dus sanatoasa, de bunavoie si am mai dat si o carca de bani pentru asta", a spus Andreea, care si-a informat parintii despre operatie chiar in ziua in care a facut-o, ca sa nu-si faca griji. "Ai mei nu prea citesc ziarele si li se intampla frecvent sa afle cate ceva despre mine de la colegii lor de serviciu. Mai ales, mama. Probabil ca exista si multe comentarii la adresa mea care se fac prin spatele lor, mai rautacioase, dar cred ca e firesc sa fie asa, doar barfa e omeneasca", a mai spus prezentatoarea. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare