Vedete din Romania

#Alexandru Vanghelie #Teodora Stoica #petreceri copii vedete #vedete puscarie #vedete intern #copii vedete #showbiz

Tatii la puscarie, copiii se fac de ras la paranghelie!

Copiii vedetelor s-au dat in stamba de 1 Mai. Au mers in cluburi si s-au distrat pe cinste, asa ca dimineata a ajuns acasa dusi pe bratele prietenilor sau sprijinindu-se de ziduri.

Pierduti din mana, copiii barbatilor celebri, precum Meme Stoica sau Marian Vanghelia, care sunt condamnati la inchisoare, au ajuns de rasul lumii.

"Memelusa", doborata de aburii alcoolului

Fiica lui Meme Stoica a oferit in spectacol de zile mari de 1 Mai. Teodora s-a distrat intr-un club din Mamaia si a exagerat cu bautura. La un moment dat, ea a iesit din club ajutata de un prieten, s-a asezat pe jos si a incercat sa vomite. Nu a reusit, insa i-a socat pe toti trecatorii, caci i se vedeau si partile intime.

Nu a plecat acasa curand, ci s-a intors in club. A mai dat pe gat cateva pahare, iar dimineata a iesit din club dusa pe brate de prietenii sai.






Fiul lui Marian Vanghelie, epuizat total

Fiul lui Marian Vanghelie a petrecut si el de 1 Mai tot pe litoral. Alexandru s-a simti extrem de bine si a plecat din club abia dimineata.

Ce-i drept, mult mai obosit decat a intrat. Acesta abia se mai tinea pe picioare si a fost scos din club de unul dintre bodyguarzi.

Alexandru a fost preluat pana la urma de prieteni si a fost dus cu masina acasa. Nu inainte de a i se face rau.



Fiul lui Piturca, galant si in cele mai dificile momente

Piturca Junior a avut parte si el de nopti de pomina. Cunoscut ca mare crai, de doi ani, acesta s-a cumintit si se iubeste cu o tanara pe nume Orlanda. Cei doi isi petrec mai tot timpul impreuna si nici la distractie nu se lasa la greu.

Anul trecut, Piturca Jr si iubita lui au iesit in club si s-au distrat pe cinste. Dimineata, fiului selectionereului Romaniei abia se mai tinea pe picioare, insa nu a uitat sa fie grijuliu cu iubita sa, careia i-a cedat sacoul lui caci aceasta se zgribulise de frig.

Tanara si-a refuzat politicos iubitul si a preferat sa fie stransa dragastos la piept de fostul fotbalist si nu sa-l vada pe el subtire imbracat intr-un moment atat de dificil pentru el.



Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare