Vedete din Romania

#Bianca Dragusanu Gabriela Cristea #Gabriela Cristea concediata #tavi clonda

Tavi Clonda si Gabriela Cristea, dati afara de la Kanal D! Cine o inlocuieste pe vedeta

Conducerea Kanal a renuntat la contractul cu Tavi Clonda, care va parasi postul impreuna cu sotia sa, Gabriela Cristea, anunta presa mondena. Inlocuitoarea prezentatoare va fi Bianca Dragusanu!

“Cum va permiteti sa-l dati afara pe sotul meu? Pai voi faceti ordine la mine in emisiune? Nu vreti sa o si moderati? Eu imi aleg singura colaboratorii!” a fost replica Gabrielei Cristea care a costat-o jobul, conform cancan.ro.

Cea care ar trebui s-o inlocuiasca pe Gabriela Cristea este nimeni alta decat Bianca Dragusanu, insa iubita lui Victor Slav neaga informatia.

"Toata lumea ma felicita pentru ceva ce eu nu stiu. Asta e cea mai tare faza a zilei!", a declarat Bianca Dragusanu, exclusiv, pentru www.spynews.ro, negând informatia conform careia ar urma sa o inlocuiasca pe Gabriela Cristea care, in scurt timp, o sa intre in concediu de cresterea copilului.

Reactia lui Marcel Toader

Marcel Toader, fostul sot al Gabrielei Cristea, a fost surprins sa auda ca vedeta a ramas fara emisiune. 

“Nu stiam, acum aud. Nu ma intereseaza. Eu nu stiu ce relatii are ea acolo: contractuale, interumane, personale. Chiar nu stiam nimic de asta. Noi am divortat acum 5 ani si gata, s-a prescris. Nu datorez nimic nimanui, nu platesc nimic. Nu mai conteaza. stiti cum e: dupa a treia (n.r. dupa cea de-a treia casatorie), s-a prescris! Sa fie sanatoasa! Ii urez succes in viitor si in tot ce vrea sa faca!”, a declarat Marcel Toader pentru cancan.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului