Vedete din Romania

#teo trandafir #cornel palade #florin calinescu #mugur mihaescu #insulte

Teo a iertat jignirile lui Cornel Palade

O inregistrare audio in care comicul Cornel Palade o ataca pe Teo Trandafir si pe cei de la Vacanta Mare si Divertis a fost publicata partial de Cancan. Teo nu s-a suparat pe Cornel, pe care il considera in continuare prieten.

In inregistrare , comicul se lauda ca i-a umilit pe cei de la Vacanta Mare, Divertis si Voua intr-o emisiune prezentata de Florin Calinescu . Palade nu o priveste cu ochi buni pe Teo dupa ce s-a retras din showbiz.

"Ea zice ca a plecat de la televiziune ca sa vada oamenii care o privesc. Si merge prin piata si bate pe la geamuri pe la aia si se uita lumea. Ba, Teo, ce ai, ma? Nu mai ai simtul masurii?", spune Palade. "Cred ca am nimerit (n.r. - la emisiune) in niste parti penibile, unde m-am simtit prost. Mie imi e draga Teo. Dar am vazut-o in niste situatii... asa... si am fugit repede. Imi venea sa intru in pamant de rusine, de rusinea ei", a adaugat comicul in inregistrare.

Teo nu s-a suparat pe comic, deoarece il pretuieste prea mult. "Poate ca are dreptate. Nu poti sa multumesti pe toata lumea. Sunt momente si momente. Eu il iubesc pe Cornel in continuare. Suntem prieteni de prea multi ani ca sa ma supar pe el pentru asa ceva", a spus vedeta pentru Cancan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare