Vedete din Romania

#scoala de soferi #lectii de televiziune #tv #maya #teo trandafir

Teo nu se mai intoarce la TV de dragul fiicei ei

Teo Trandafir isi imparte timpul intre fiica ei Maya si slujba de profesoara de televiziune. Micuta i-a spus mamei ca nu vrea sa mai lucreze la TV pentru a petrece mai mult timp impreuna.

Esecurile de la Romantica si de la Prima TV au facut-o pe Teo sa renunte definitiv la televiziune. Singura legatura pe care o mai are cu mass-media sunt cursurile de divertisment pe care le preda la scoala de televiziune a lui Vlad Ionescu .

"Nu se compara nimic pe lumea asta cu fata mea. Ea este foarte incantata ca nu am serviciu, si practic, nu-mi da voie sa ma intorc la TV. Nimic nu merita mai mult timp decat ea. Maya creste si nu vreau sa pierd cea mai frumoasa perioada din viata ei. Prefer sa stau cu ea, decat sa pierd vremea prin televiziuni pentru ca nimeni si nimic nu este mai important decat ea", a spus Teo Trandafir pentru Gardianul.

Teo preda de patru ori pe saptamana un curs de patru ore si, in timpul liber, se implica si in alte proiecte. Pe langa produsele de panificatie " Slabesti mancand ", vedeta a inceput cursurile unei scoli de soferi.

Regimul care a ajutat-o sa slabeasca peste 60 de kilograme a fost abandonat pentru unul mai sanatos si mai putin restrictiv, dieta Montignac.

"Daca vrei cu adevarat sa slabesti, trebuie sa renunti la foarte multe alimente care iti fac rau. Am aflat cu stupoare ca o bere are tot atatea calorii cat doua cefe de porc cu salata si cartofi prajiti , plus o felie de tort! Nici nu vreau sa mai aud de asa ceva!", a marturisit Teo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare