Vedete din Romania

#blog #craciun #teo trandafir

Teo Trandafir critica materialismul Craciunului

Teo Trandafir s-a descarcat emotional pe blogul personal, intr-un articol care critica materialismul si ipocrizia unor oameni de Craciun.

Aglomeratia din magazine si forfota de Sarbatoriau suparat-o pe Teo. Vedeta considera ca oamenii au abandonat adevarata insemnatate a sarbatorii de Craciun.

"Sa nu-mi spuneti mie ca de Craciun lumea va manca tot ce-a cumparat, ca e neverosimil! MANCAREA!!!! AAAAAA!!!! Sa ne calcam in picioare, sa ne pierdem rabdarea, sa-l injuram pe vecin... in spiritul sarbatorii Nasterii Domnului. Sigur ca subiectul meu de azi e departe de-a fi unul original, dar citit e una, iar trait e dezgustator. Si toata isteria e invaluita in colinde... blande, cu mesaj invers realitatii grotesti. In magazine, il asculti pe Hrusca in timp ce injuri si esti injurat in gura mare...sau mica, in functie de pozitia fata de casa de marcat. Nu vi se pare mare discrepanta? nu e ingrozitor?", scrie Teo pe blog.

Vedeta crede ca nici intoarcerea lui Iisus pe Pamant nu ar fi bagata in seama intr-un magazin, oamenii fiind preocupati de mancare in primul rand.

"Avem treburi mai importante decat sa fim buni. Sa fim in "zona emotionala" apropriata. Trebuie sa cumparam porc. "Cele cuvenite" nu mai sunt smerenia si aderenta la un mental colectiv curat, care sa ne inalte... Cele cuvenite sunt bardacutele cu tuica , doi cozonaci si juma' de porc...", scrie Teo suparata.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare