Vedete din Romania

#teo trandafir #vedete intern #declaratie soc

Teo Trandafir, declaratie-soc! "M-as marita cu o femeie!"

Dezamagita de relatiile sentimentale pe care le-a avut, celebra prezentatoare TV Teo Trandafir a socat in timpul emisiunii pe care o realizeaza la Kanal D cu o afirmatie de-a dreptul neconventionala.

Teo i-a avut invitati in platoru pe Corneliu Vadim Tudor, Mircea Solcanu, Mariana Rosca si pe Dan Helciug cu care a discutat despre Conchita Wurst, homosexualitate si despre modul in care sunt tolerate orientarile sexuale in Romania.

"Barbatul si femeia se iubesc, se casatoresc, fac copii. Exista si exceptii, eu fac parte dintre cei toleranti. Nu e bine sa ridici piatra. Socrate a fost pedepsit la varsta de 70 fiindca a corupt tineretul. El i-a fost profesor lui Platon, care devine homosexual. El a fost profesorul lui Aristotel, care la fel", a spus Vadim Tudor.

Teo a tinut sa spuna ca si ea ca fiecare este liber sa isi aleaga propriul drum, fara sa tina cont de parerile celorlalti. "Suntem pregatiti de Conchita? Daca am trece de limitele rigide ale religiei, pe care eu am incercat mereu sa le inteleg, suntem in stare sa judecam fiecare pentru noi si sa intelegem ca orientarea fiecaruia e treaba lui si relatia lui cu Dumnezeu? Eu m-as marita cu o femeie! Decat cu un bou, mai bine cu o minunata", a spus Teo Trandafir.

Citeste si:

Doua vedete, in razboi din cauza unui pictorial inspirat de Raduleasca

Drama Antoniei: amenintata si injurata. Iata adevarata fata a lui Vincenzo Castellano!



Sursa foto: larevista.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului