Vedete din Romania

#spital #viena #teo trandafir #coma indusa

Teo Trandafir este in coma indusa

Teo Trandafir se afla in coma indusa , la sectia de terapie intensiva a spitalului vienez AKH, informeaza realitatea.net.

"Doamna Teodora Trandafir se lupta, in prezent, cu problemele sale de pancreatita necrozanta severa. Desi nu exista nicio amenintare imediata pentru viata ei, boala in sine reprezinta un pericol, fiind imprevizibila", se arata intr-un comunicat de presa al spitalului AKH.

Potrivit spuselor medicilor, Teo Trandafir (43 de ani) se afla la terapie intensiva si nu poate comunica.

"Este sub anestezie generala si nu poate comunica in prezent. Acest lucru va ramane ca atare in viitorul apropiat. Pentru a-i proteja intimitatea, s-a decis ca un anunt public in legatura cu starea ei de sanatate va fi facut o data pe saptamana", se mai arata in comunicat.

Teo Trandafir a fost internata la inceputul lunii ianuarie in clinica AKH din Viena, cu diagnosticul de pancreatita acuta. La 24 februarie, ea a fost operata de medicii austrieci, pentru a tine sub control procesul inflamator al pancreasului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului