Vedete din Romania

#politica #ong #teo trandafir

Teo Trandafir: "Ma gandesc serios sa intru in politica"

Teo Trandafir ar putea intra in politica ! Totul vine de la dorinta vedetei de a ajuta copii defavorizati . Teo crede ca in politica poti face mai multe pentru ei.

Pe langa emisiunea pe care o realizeaza in fiecare sambata si cursurile predate la Scoala de televiziune a lui Vlad Ionescu , Teo s-a implicat si in proiecte sociale , care i-ar putea deschide drumul pentru o cariera in politica.

"In ultima perioada nu am facut numai televiziune, ci mi-am acordat timp sa ma implic in proiecte sociale. Daca te uiti despre ce vorbesc politicienii astazi, te iei cu mainile de cap. Numai teme neimportante pentru cetateni. Cred ca tot mai multi oameni, care inteleg nevoile celor de langa ei, ar trebui sa se implice in politica. Eu, de pilda, am proiectele mele legate de copiii talentati, proveniti din familii defavorizate. Insa e greu sa rezolvi problema la nivel national doar cu un ONG. Or, daca politica demonstreaza ca e cel mai eficient mod de a face ceva pentru copiii amarati, ma gandesc serios sa intru in politica", a declarat Teo pentru Libertatea.

Teo nu ar accepta insa o oferta din partea unui partid care vrea sa beneficieze de notorietatea ei. Prezentatoarea TV spune ca acest lucru se va intampla doar daca va avea posibilitatea sa schimbe lucrurile in bine.

"Daca voi intra in politica, vreau sa fac ceva, sa vin cu idei pentru legi cu adevarat folositoare", a adaugat Teo.

 

Citeste si

Teo Trandafir, atacata brutal pe blog

Teo catre Serban Huidu: "De unde atata ura?"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului