Vedete din Romania

#showbiz #teo trandafir #vedete intern #iubit teo trandafir

Teo Trandafir, marturie impresionanta despre viata ei amoroasa

Indragita vedeta, fara prea mult noroc in dragoste, a marturisit pe blogul sau de ce un barbat ar trebui sa fuga de langa ea. 

Sincera, deschisa, Teo se descrie iubitului sau din viitor ca fiind o persoana care nu-si poate ascunde adevarata fire, nici macar de dragul iubirii, o persoana cu un stil de viata pe "repede inainte", care ar putea dezamagi o persoana care este obisnuita ca femeia sa fie mai docila si relaxata. Teo mai spune despre sine ca este o "cauza pierduta" si isi sfatuieste potentialul partener sa fuga cat il tin picioarele. 

CITESTE SI: Spune-mi ce muzica asculta ca sa-ti spun daca te inseala!

"Daca vreodata mi s-ar intampla s-o iau de la inceput, ceea ce, desigur, e o tampenie mai mare decat imi dau eu singura seama, scriind-o, deci daca as putea s-o iau de la inceput, i-aș spune iubitului meu asa: «Iubitul meu, nu-mi cere ce nu stiu sa-ți dau. Nu-mi cere sa fiu relaxata si vesela ca femeile din filme, adesea rimez cel mai bine cu dramaturgia rusa, nu stiu cum se face, dar sa stii ca nici mie nu-mi place, pe dinauntru. 

Sunt speriata de bombe si de lipsa de timp, de inteligenta ta, de propriile stangacii si de aiureala ca te voi dezamăgi pe tine, iubitul meu. Atat sunt de speriata, incat primul lucru pe care o sa-l fac o sa fie exact asta, o sa te dezamagesc pe tine. O sa vorbesc colorat in public sau o sa platesc eu restaurantul, jignindu-te, nu stiu de ce, sau o sa-mi cumpar sandale urate sau o sa uit sa o sun pe mama ta de ziua ei. Sau orice altceva din lumea exasperanta a celor din jur care ar putea rani iremediabil, eu o sa fac, de frica faptului ca o voi face. Parerea mea, iubitul meu, e ca sunt o cauza pierduta a priori, ca ai treaba si ca te retin, ca mai devreme sau mai tarziu o sa-mi reproșezi ca nu ti-am spus toate lucrurile astea.

CITESTE SI: Ieri iubiti, azi dusmani de moarte!

Asa ca ti le spun acum, nu-ti pot pregati valiza pentru ca nu stiu sa fac asta (poate pentru ca habar n-am unde e valiza ta sau nici macar nu știu daca ai venit cu valiza!) si du-te catre o femeie normala sau macar nu ma mai privi așa, știu ca e vina mea, mereu a fost, și ucigator e ca data viitoare voi face fix la fel, pentru ca nu pot mai mult. Ai incredere in mine, nu pot mai mult. Pot sa te iubesc pana la moarte si pot sa te fac sa te simti Regele Universului, dar n-o sa pot mai mult de-atata€»", a scris Teo Trandafir pe blogul ei.

Teo Trandafir a trecut prin doua mariaje. Ultimul, terminat cu mare tam-tam, a lasat-o pe vedeta dezamagita de relatii, lucru care s-a putut vedea si din declaratiile sale anterioare. Totusi, indragita vedeta are suficienti fani, unii dispusi sa o accepte cu asa-zisele ei defecte. Unul dintre acestia este chiar colegul sau de la Kanal D, Antonio Passarelli. Acesta a cerut-o in gluma in casatorie, iar Teo a spus "da" fara sa stea pe ganduri. 

CITESTE SI: Adevarul despre relatiile Biancai Dragusanu! Pe cine iubeste

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare