Vedete din Romania

#iubire Teo Trandafir #arest Adrian Sarbu #vedete intern #teo trandafir #adrian sarbu #showbiz

Teo Trandafir, marturisiri despre iubirea pentru Adrian Sarbu

Adrian Sarbu este considerat "tatal" multor vedete care ii datoreaza ascensiunea si cariera pe micul ecran. Una dintre ele este si Teo Trandafir, care a vorbit despre dragostea pe care i-o poarta mentorului sau.

Prezentatoarea TV sustine ca Adrian Sarbu, arestat pentru 30 de zile, este cel care i-a salvat viata. El este cel care i-a achitat transportul cu un avion particular la Viena, dar si costurile spitalizarii – 120.000 de euro – la clinica din Capitala Austriei, atunci cand a fost operata in urma unei pancreatite acute necrozanta.

"Omul asta a investit tot in mine. Material, intelectual, sentimental, tot. El mi-a spus ca voi trai. Ma gandeam ce va face copilul meu daca eu voi muri, iar faptul ca azi sunt eu aici se datoreaza lui. In ziua nuntii mele i-am spus tot ce am avut pe suflet. Eram doar eu cu el in camera mea si am recunoscut ca am gresit, ca am tradat. Si daca tot incepusem, am zis sa fiu penibila pana la capat si sa spun tot ce aveam pe suflet, pentru ca datorita lui eram imbracata in acea zi in rochie de mireasa, eram in viata", a povestit Teo la Kanal D.

Teo Trandafir a vorbit si despre declaratiile acide pe care Mircea Badea le-a facut la adresa lui Adrian Sarbu. "Nu e prima data cand sunt pusa intre doua mari iubiri ale mele. Adrian Sarbu pentru mine este mentorul meu, omul care m-a ghidat in viata. El e soarele si eu luna. Si da, mi-as da viata pentru el. Eu vorbesc despre omul Adrian Sarbu asa cum il cunosc eu si cum a fost el in relatia cu mine. Pe de alta parte, Mircea Badea e ca fratele meu. Am crescut impreuna. Noi doi vorbim despre lucruri diferite. Ce spune Mircea Badea respect, ce spun eu respect", a marturisit Teo.

CITESTE SI:

12 vedete celebre invata cum sa traiasca in jungla

Dovada ca Dani Otil inca sufera dupa Mihaela Radulescu!
Un nou mall urias in Bucuresti! Cand se deschide si ce magazine are

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare