Vedete din Romania

Tina Turner, plina de energie

Desi este o diferenta de 42 de ani care le desparte, Beyonce si Tina Turner au dovedit aseara ca amandoua au un talent incredibil, relateaza Daily Mail. Pline de dinamism, cele doua dive au electrizat sala premilor Greammy care au avut loc aseara la Los Angeles. A fost pentru prima data in ultimi 7 ani cand legenda soul a sustinut un concert live pe scena.

A ridicat un premiu

Ca si bonus, Tina a ridicat si un premiu, pentru participarea alaturi de celebrul cantaret de jazz, Herbie Hancocks; Albumul acestuia, River, a fost marea surpriza castigatoare de aseara.

Beyonce a obosit

Tina, in varsta de 68 de ani si Beyonce, in varsta de 26 de ani, au ridicat sala in picioare cu o versiune live a melodiei “Proud Mary”, melodie pentru care Tina a castigat un Grammy in 1972. Aproape de sfarsitul reprezentatie, Beyonce parea ca era deja obosita in timp ce Tina inca mai avea energie. Tina Turner a oprit turneele in 2000, cand a spus ca nu vrea sa ajunga ca reprezentatile ei pe scena sa isi piarda demnitatea. De atunci ea traieste in Europa, facand naveta intre casa ei din Zurich si cea din sudul Frantei, alaturi de iubitul ei de origine germana, Erwin Bach. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului