Vedete din Romania

#bani #casa #ileana lazariuc #ion ion tiriac

Tiriac Jr. si Ileana Lazariuc se muta intr-un penthouse de lux

Ion Ion Tiriac , fiul miliardarului Ion Tiriac, se muta impreuna cu sotia  lui, Ileana , si cei doi copii intr-un apartament luxos in valoare de doua milioane de euro. Penthouse-ul este situat in blocul , un proiect imobiliar construit si detinut de Tiriac Holdings localizat in Padurea Baneasa din Bucuresti.

Se pare Tiriac Jr. este din ce in ce mai decis sa se stabileasca cu familia in Romania. Afaceristul a declarat pentru revista Business Magazin ca se va muta impreuna cu Ileana si copiii intr-o locuinta luxoasa din Stejarii . Apartamentul se intinde pe 600 de metri patrati si a fost mobilat in totalitate de .

Pretul unei astfel de resedinte se ridica la doua milioane de euro. „ Camelia Sucu a amenajat apartamentele-martor din Stejarii si mi-a mobilat si mie locuinta, iar eu sunt foarte multumit”, a declarat Ion Ion Tiriac pentru Business Magazin. Complexul Stejarii va fi gata in 2014, in prezent  sunt disponibile insa cateva locuinte ce beneficiaza de toate facilitatile si pot fi folosite.

Printre celebritatile care si-au achizitonat deja cate un apartament in luxosul detinut de Tiriac se numara si Cristi Chivu si sotia Sa, Adelina, Adrian Sarbu , seful de la Pro si Mihaela Radulescu.

Cei care aleg sa-si cumpere casa aici sunt atrasi in mod special de faptul ca zona cuprinde doua piscine, cinci terenuri de tenis, patru piste de bowling subterane, patinoar, pista de alergare in aer liber, spa si doua restaurante.
 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare