Vedete din Romania

#vedete intern #copii vedete #monica gabor #showbiz #anna lesko

Top 3 copii bogati din showbiz. Iata ce sume uriase au deja in cont!

S-ar putea spune despre ei ca s-au nascut sub o stea norocoasa. Copiii vedetelor duc o viata de lux, nu le lipseste nimic si au viitorul asigurat. Iata care sunt odraslele carora parintii le-au pus deja sume consistente in cont.

Adam, baietelul Annei Lesko




10.000 de euro. Aceasta este suma pe care o pune deoparte, luna de luna, Anna Lesko pentru baietelul sau, Adam. Se pare ca, pana in prezent, micutul are deja 17.500 de euro in cont. Daca mama lui o tine tot asa, Adam va ajunge ca la majorat sa aiba pusa deoparte frumoasa suma de 540.000 de euro.

Pana atunci, insa, mama lui ii este mereu alaturi. Pentru ca inca il alapteaza, artista isi programeaza concertele in functie de orele de masa ale copilului. Astfel, daca este dorita la un spectacol in afara Capitalei, Anna cere bilete de avion, pentru a reusi sa se intoarca acasa in timp util sa-l alapteze pe Adam.

CITESTE SI:

Vedetele isi dau arama pe fata. Serban Huidu - "criminal de serviciu", Bianca Dragusanu...
Pretul luxului. Cum a ajuns Monica Gabor sub papucul milionarului chinez
Oana Roman, blestemata? Declaratiile sunt uimitoare!


Irina, fiica Monicai Gabor

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Irina Columbeanu are noroc cu un tata bogat, dar si cu o mama atenta sa ii puna bani deoparte. Copila, acum in varsta de 7 ani, este indiscutabil, mostenitoarea averii adunate de tatal sau, Irinel Columbeanu. Mai precis, undeva in jur de 10 milioane de euro, potrivit ultimului top Forbes.

Insa Irinuca are parte si de un ajutor din partea mamei, chiar daca nici pe departe la fel de consistent. "Monica ne-a marturisit mie si altor cateva amice ca a deschis acum cativa ani un cont pe numele Irinei, la care fata va avea acces abia atunci cand va implini 18 ani. Tot ea ne-a mai spus ca a depus acolo aproximativ 100.000 de euro in tot acest timp", a declarat recent o sursa pentru cancan.ro.

Copiii lui Adi Sina

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Adi Sana si Anca Serea au doi copii pe care ii cresc impreuna cu ceilalti doi, ai fostei prezentatoare din prima casatorie. Dupa moartea sotului sau, Anca a mostenit o avere frumusica, formata din mai multe terenuri intravilane, paduri si imobile, estimata la cateva milioane de euro. Asa se face ca cei patru prichindei traiesc o viata de lux, intr-o vila in care fiecare are camera lui, cu tot ce-i trebuie. Nu mai putin de 500.000 de euro au cheltuit parintii pentru proprietatea situata intr-o zona de lux a Capitalei, scrie click.ro.

Sursa foto: expresspress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare