Vedete din Romania

Tori Spelling a nascut o fetita

Luni dupa-amiaza, Tori Spelling a adus pe lume cel de- al doilea copil , o fetita, pe care a numit-o Doreen. Fosta vedeta din serialul „Berverly Hills 90210” se simte bine si a declarat ca a avut o , povesteste Gardianul.

Tori a nascut prin cezariana, la Centrul medical Cedars- Sinai din Los Angeles. Atat proaspata mamica, cat si micuta Stella se simt excelent, potrivit unui purtator de cuvant al vedetei.

Bebelusul este al doilea copil al actritei si al sotului acesteia, Dean McDermot. Primul baietel al cuplului, Liam Aaron, s-a nascut in martie 2007. Actorul Dean McDermot mai este tatal lui Jack, in varsta de 10 ani, si al unei fiice adoptate, in varsta de trei ani, din prima casatorie .

Au deja experinta 

“A fost grozav sa fiu gravida, dar acum chiar eram gata sa o vad”. Sotul lui Tori, Dean McDermott, a tinut ca fetita sa se numeasca Doreen, in memoria mamei sale. Desi spun ca e o provocare pentru ei sa creasca doi copii mici, Tori si Dean spun ca au capatat deja experienta, relateaza Compact.

“Suntem mai linistiti acum, cu cel de-al doilea copil, nu mai suntem atat de speriati si ingrijorati. Ne-am dat seama ca cei mici nu se sparg atunci cand cad”.

 

Foto: Compact 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare