Vedete din Romania

Traiesc departe de copiii lor. 5 vedete care si-au lasat copiii in grija fostilor

Cuplurile de vedete nu sunt cele mai solide, insa cu atat mai dureroasa este despartirea cand la mijloc este si un copil. O multime de personaje celebre au ales sa traiasca departe de copiii din relatii anterioare, dupa cum trece in revista o publicatie mondena. Iata cateva dintre cele mai cunoscute cazuri.

Antonia a avut o relatie cu Vincenzo Castellano, iar din urma acestuia mariaj cei doi au un copil, pe Maya. Cei doi fosti ce cearta de cativa ani pe custodia micutei care a implinit 6 ani si care locuiesti alaturi de parintii lui Vicenzo.  Antonia pastreaza legatura cu fiica sa, de fiecare data cand se intalnesc nu rateaza nicio ocazie de a se fotografia impreuna. Intre timp, Antonia a mai devenit de doua ori mama.

Maria Constantin are un baietel, pe Codrut, cu fostul sau sot, Ciprian. Vedeta a ales calea celebritatii si l-a lasat pe baiatul sau in grija fostului sot. Desi aceasta sustine ca pastreaza legatura cu fiul sau, tatal acestuia sustine ca uneori trec luni bune fara ca vedeta sa-si viziteze baiatul, scrie spynews.ro.

Monica Gabor este poate cel mai elocvent exemplu de vedeta care aales sa traiasca departe de copilul sau. O vede rar pe Irinuca, care a ramas in grija tatalui dupa un process lung si un scandal de proportii. De cand sta in SUA, ajunge destul de rar la fetita ei, cele doua comunicand mai mult online. Monica a declarant de curand ca nu este pregatita sa devina din nou mama.

Cristian Boureanu are si el probleme cu fiica sa Ioana. Timp de 12 ani, Cristi Boureanu si-a crescut fata singur, fara ajutorul fostei sale sotii. Acum Ioana s-a facut mare si are alte pretentii, vrea sa iasa in cluburi si sa petreaca pana la miezul noptii. Cristi Boureanu nu a fost de acord cu asta si i-a plicat o corectie in plina strada. Dupa acest incident, Ioana a fugit la mama sa, iar custodia adolescentei se disputa acum in fata autoritatilor.

 

O alta vedeta care traieste departe de copilul sau este Florin Busuioc. In urma cu multi ani, Busu a fost casatorit cu Marieta, cu care a avut un baiat. Acesta are 26 de ani, ii poarta numele si traieste in Targu Mures. Busu s-a despartit de sotia sa cand micul Florin acea doar trei luni, mai scrie spynews.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului