Vedete din Romania

#vedete intern #transformari vedete #carmen bruma #teo trandafir #showbiz #mihaela radulescu

Transformari spectaculoase ale vedetelor. 3 dive de nerecunoscut

Sunt slabe si arata incredibil de sexy, insa in urma cu 10-20 de ani n-ai fi crezut ca vor ajunge vreodata sa suceasca mintile barbatilor. Cateva dive din showbiz au trecut prin transformari spectaculoase de-a lungul timpului.

Carmen Bruma




Ti-ai putea imagina ca tanara plinuta din imaginea de mai sus este Carmen Bruma? Ei, bine, in urma cu 21 de ani, adica la 16 de ani, vedeta de televiziune cantarea nu mai putin de 86 de kilograme. A muncit mult pentru a da jos 30 de kilograme. Fara niciun fel de operatie, Carmen a reusit sa slabeasca si sa ajunga la talia de viespe care a consacrat-o.

Sursa foto: jurnalul.ro

Nici macar sarcina nu a lasat vreo urma pe trupul sau, roscata reusind intr-un timp-record sa isi recapete silueta.

CITESTE SI:

Vedeta care a salvat patru vieti! Nimeni nu s-ar fi asteptat!
Fite de vedeta. Banica Jr. refuza sa prezinte cu...
Veste soc! Florin Dumitrescu a anuntat ca...

 

Teo Trandafir

Sursa foto: libertatea.ro

Pe Teo Trandafir cei mai multi si-o amintesc inca de la debutul sau la Tele 7 ABC, atunci cand prezenta o emisiune matinala alaturi de Mircea Badea. In ciuda faptului ca era destul de plinuta, Teo a ajuns rapid la inima publicului datorita umorului sau si a reusit sa schimbe perceptia potrivit careia doar femeile suple si foarte frumoase pot avea succes in televiziune.

Sursa foto: ele.ro

Si, desi sustinea sus si tare ca se simte bine in pielea ei, vedeta se pare ca si-a dorit mereu sa dea jos kilogramele in plus. Asa se face ca, dupa ce a supravietuit diagnosticului crunt de pancreatita cronica, Teo a decis sa isi schimbe radical viata si s-a transformat pe zi ce trece intr-o femeie tot mai frumoasa. Dupa ce a incercat numeroase diete si a muncit ore in sir la sala de sport, in urma cu un an, prezentatoarea TV a facut o operatie de micsorare a stomacului. De atunci si pana acum a reusit sa dea jos nu mai putin de 40 de kilograme, aratand total schimbata.

Mihaela Radulescu


Sursa foto: spynews.ro

Printre divele care s-au transformat uluitor in ultimii ani se numara si Mihaela Radulescu. Daca la Carmen si la Teo kilogramele date jos au fost cele care le-au modificat fizionomia, la Mihaela este vorba mai mult de operatiile estetice.


Sursa foto: cugetliber.ro

Mihaela Radulescu se numara printre primele vedete de la noi care si-au pus silicoane. Chiar daca nu a recunoscut niciodata, esteticienii care i-au analizat fotografiile de azi si cele de acum 10-20 de ani au putut spune cu mana pe inima ca Mihaela s-a supus unor operatii de eliminare a ridurilor si de inaltare a pometilor. Ba chiar ar fi avut si o interventie la nas, ceea ce explica diferentele majore dintre aspectul sau de acum si cel din prima tinerete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare