Vedete din Romania

# tudor chirila scandal #tudor chirila #andreea raicu

Tudor Chirila, scandal monstru intr-o emisiune TV dupa ce a fost intrebat de Andreea Raicu

Tudor Chirila s-a enervat la culme in cadrul unei emisiuni TV, difuzate la Digi 24. Moderatorii matinalului de la postul citat au facut mai multe glume pe seama cantaretului, insa una dintre ele l-a scos din fire pe acesta.

Gluma facea referire la fosta lui iubita, Andreea Raicu. „Ştiţi care este cel mai bun album cu Tudor Chirilă? E albumul ăla cu poze în care apare şi Andreea Raicu.

Imediat dupa aceasta, Tudor Chirila si-a iesit din minti si a parasit emisiunea.

Tudor Chirila nu a mai putut suporta si i-a cerut prezentatoarei foaia de pe care citea glumele spunand: „Dar nu vrei să îmi dai să le citesc eu că parcă tu mă adormi”.

„Am râs“, a spus cantaretul ironic. „Mai ales la aia cu Andreea Raicu. Sincer, mi se pare de c***t faza asta cu fostele iubite şi amestecul loc în nişte glume care şi aşa sunt slăbuţe. Noi am venit aici să vorbim despre muzică, nu să facem glume de c***t”, a fost reacţia lui Tudor Chirilă.

Unul dintre realizatori a incercat sa isi ceara scuze spunand ca el le-a sugerat colegilor sa nu faca gluma cu Andreea Raicu: „Las-o aşa de c***t cum a fost şi mergem mai departe“, a zis nervos Chirilă, conform stiripesurse.ro.

"M-am supărat pentru că eu, în general, lucrurile astea intime nu le transform în circ. Noi am venit aici să vorbim despre muzică, nu să facem glume de c***t”, a continuat artistul. Matinalul a fost intrerupt din dorinta lui Tudor Chirilă de a iesi din emisie.

„Nu cred că asta vă interesează, sincer, cred că pe voi singurul lucru care vă interesează este să iasă puţin circ după emisiunea asta şi aţi reuşit. Eu a trebuit să stau 10 minute să ascult cum o leşinată citea glume şi trebuia să ne facem că râdem, dincolo de faptul ăsta, umorul vostru e slab. Tu ai vrea să fii Times New Roman, dar ăia chiar le au bune“, a mai spus artistul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului