Vedete din Romania

#Laura Bretan #romanii au talent

Uite in ce casa locuieste in America castigatoarea de la "Romanii au talent"!

Laura Bretan a castigat inimile tuturor romanilor in ultima editie a show-ului "Romanii au talent". Micuta a plecat acasa cu nu mai putin de 120.000 de euro, dar si mult mai populara. 

Laura este nascuta intr-o familie de romani de religie penticostala, stabiliti in America la inceputul anilor ’90. Ea a locuit pana acum un an  in orasul Wilmette, dar parintii ei au luat hotararea sa se mute la Chicago, la doar 30 de kilometri distanta. Rahela Bretan, mama Laurei, a vandut casa cu 3 camere din Wilmette, cu 390.000 de dolari, apoi a achizitionat o casa in Chicago, la un pret similar.

Locuinta, aflata intr-un cartier saracacios, este mai incapatatoare decat precedenta, cu o suprafata de 136 metri patrati, desi are un aspect modest pentru standardele americane. Noua casa a familiei Bretan este din caramida, iar pe site-urile imobiliare din SUA se specifica faptul ca este construita in 1878! De aceea, daca Laura va castiga milionul de dolari la show-ul de talente, e de asteptat ca familia sa se mute din nou, intr-o casa ceva mai aratoasa. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului