Vedete din Romania

#deces Aurelian Preda #Aurelian Preda #vedete intern #showbiz

Ultima zi din viata cantaretului Aurelian Preda, marturii cutremuratoare!

Dupa o lupta de 7 ani cu un cancer agresiv, interpretul de muzica populara si realizatorul de emisiuni Aurelian Preda a murit ieri, la o clinica privata din Viena, unde era programat pentru o alta operatie.

Aurelian Preda a facut imposibilul pentru a se vindeca: a trecut prin patru operatii si chiar printr-o moarte clinica.

“M-am operat pe creier, am avut un anevrism care a fost malign. Am incercat sa tin ascuns acest lucru, pentru ca am vrut sa-mi protejez familia, asa cum e firesc, dar odata cu trecerea timpului m-am simtit tot mai rau, boala a intrat pe fagasul ei, pentru ca ea are un drum de parcurs si lucrurile s-au schimbat in sens negativ in ce ma priveste", a povestit artistul la inceputul acestui an.

Baladia i s-a extins in organism, la organele interne. Din acest motiv, la inceputul acestei saptamani, a decis sa mearga la o clinica privata din Austria.

Din pacate, drumul pana in Austria a fost si ultimul. Prietenul sau a relatat pentru WOWbiz.ro ce s-a intamplat cu artistul in ziua de dinaintea mortii. “A fost un soc pentru noi toti, cei din Viena, moartea rapida a lui Aurelian! Totul s-a intamplat rapid si fara sa se fi pus problema unui deces. Va spun sincer, el a venit in Austria marti seara, era OK, nu avea nici macar o problema, era doar putin cam palid. A doua zi de dimineata, a fost la analize, la un spital privat, si dupa-amiaza, ar fi trebuit sa se opereze. Nu era vorba despre vreo interventie complicata, ci medicii urmau sa ii introduca un stender in pancreas, pentru o activitate mai buna a corpului. Am luat masa impreuna la un restaurant si a fost chiar vesel. Parea ca este pregatit sa intre pe mana doctorilor. Mi-a spus ca merge la hotelul in care locuia, sa faca un dus. Ne-am luat ramas bun si i-am promis ca ma intorc la orele amiezei, sa il duc la clinica! Insa, in momentul in care m-am intors in zona, cam dupa vreo doua ceasuri, Aurelian nu mi-a mai raspuns la telefon! Am incercat in zadar sa il gasesc si am realizat ca s-a intamplat ceva rau. M-am dus in camera lui si l-am gasit in ultimul hal. Era cazut, zacea, vorbea balbait, negru la fata si avea convulsii! M-am speriat ingrozitor si am chemat salvarea!”, a dezvaluit Dominik Marco pentru sursa citata.

“Cei de pe ambulanta au incercat sa faca tot posibilul sa il stabilizele, dar situatia era foarte grava! Dupa ce i-au administrat calmante, l-au dus imediat la spital si l-au internat la Terapie Intensiva! Avea febra mare, numarul de globule rosii scazuse dramatic, nu se mai putea misca, avea puls 12 si doctorilor le-a trebuit o ora  pentru a-l salva pe moment. A fost pus si la aparate, iar noaptea aceea, a trait doar pentru ca era ajutat mecanic. Din nefericire, a doua zi, situatia s-a agravat. Corpul nu ii mai functiona deloc, sangele nu mai circula, iar infectia i s-a generalizat in organism si a dat in septicemie. Doctorul lui i-a facut o injectie si a incercat sa il puna si pe dializa, insa era foarte tarziu. La orele 18.10, Aurelian Preda a murit, dupa ce un preot l-a impartasit! Avea doar 47 de ani si in urma lui, a lasat o mare tristete”, a mai spus Dominik pentru WOWbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare