Vedete din Romania

#casatorie #constantin dumitrescu #zina dumitescu

Ultimele declaratii ale sotului Zinei Dumitrescu

Ultimele declaratii publica ale sotului Zinei Dumitrescu, Constantin Dumitescu, au fost publicate pe pagina persoanala a Luanei Ibaka, fosta sotie a lui Cabral. Moartea lui Constantin a fost motivul incercarii de sinucidere a Zinei.

In ultimii ani, Constantin si Zina locuiau separat. Sotul creatoarei de moda parasise tara pentru Germania, unde a si murit. Declaratiile publicate pe www.luanamedia.ro au fost luate in urma cu cateva luni, la un eveniment monden

"Noi, profesional, ne ocupam de domenii total diferite, eu sunt doctor in stiinte, in fizica metalelor, ceea ce inseamna fizica aplicata in domeniul materialelor metalice, iar Zina se ocupa de domeniul artistic, de moda. Acest lucru, pot spune, ne-a tinut uniti. Cred ca liantul e diferenta mare dintre domeniile in care activam", a explicat Dumitrescu.

Casnicia de 26 de ani a Zinei alaturi de Constantin nu a fost lipsita de evenimente triste. Cel mai cunoscut este avortul spontan al creatoarei de moda, care i-a distrus sansele de a mai avea copii cu sotul ei.

"Au fost si mici esecuri . Asa e viata. Totusi, au fost mai putine esecuri si mai multe lucruri bune. Ne bucuram ca am reusit sa polarizam in jurul nostru multi prieteni dragi", spunea Constantin Dumitrescu .

 

  •   2009-07-24
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii