Vedete din Romania

#divort Alice Peneaca # alice peneaca #monica barladeanu

Bobby Paunescu divorteaza! Se intoarce la Monica Barladeanu?

La nici 3 ani de la casatorie, omul de afaceri Bobby Paunescu (43 de ani) si fotomodelul Alice Peneaca (26 de ani) au decis sa divorteze, potrivit publicatiilor tabloide. 

De cand s-au casatorit,  Alice Peneaca a stat mai mult in SUA de cand s-a maritat, iar el - de afaceri, in Romania. Toate acestea au erodat usor-usor relatia, iar de cateva luni apropiatii lor vorbesc de o despartire oficiala si in acte. “Din pacate, Alice si Bobby nu mai sunt impreuna, dar nu vor sa vorbeasca despre acest subiect delicat. S-au inteles sa nu faca deocamdata declaratii si incearca sa salveze aparentele. Un like de la el pe contul de socializare poate fi interpretat ca sunt in relatii bune, dar lucrurile nu stau chiar asa. Tot pe conturile de Instagram si Facebook s-au si «intepat» in ultima vreme, unde fiecare a publicat mesaje cu subinteles si nici o fotografie impreuna”, a povestit, pentru Click!, un apropiat al celor doi.

Problemele in cuplul Bobby Paunescu-Alice par sa fi inceput inca de anul trecut. Pe 31 octombrie, cand Alice Peneaca a implinit 26 de ani, iar sotul ei, Bobby Paunescu, era la Bucuresti, in timp ce fotomodelul se afla peste Ocean. Ultima data s-au afisat impreuna in iulie 2017, la concertul Depeche Mode, de la Cluj.

Zvonurile sustin ca Bobby Paunescu nu ar fi uitat-o pe Monica Barladeanu, zvonurile sustin ca Bobby Paunescu nu ar fi uitat-o pe Monica Barladeanu, pentru care a venit special saptamana trecuta la petrecerea OK!Magazine, conform click.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare