Vedete din Romania

#andreea banica #lucian mitrea #corina popa #scandal

Un nou scandal sexual in familia Andreei Banica

Sotul Andreei Banica este implicat intr-un nou scandal sexual. Corina Popa , o fosta sportiva de performanta, sustine ca Lucian Mitrea a dus-o intr-o padure ca sa faca sex cu ea in urma cu cinci ani.

Corina a povestit cum l-a cunoscut pe sotul Andreei atunci cand a fost la o petrecere cu prieteni comuni. "In timp ce Andreea dansa, Lucian a venit pe canapea langa mine si m-a intrebat daca stiu sa cant si mi-a dat numarul lui de telefon...Cand am ajuns in Bucuresti, dupa doua saptamani de la prima intalnire, i-am trimis un mesaj si l-am anuntat ca sunt in Capitala . Ne-am intalnit, m-a luat cu masina de la hotelul in care eram cazata. Apoi m-a dus undeva in unde erau copaci, a oprit masina, si-a dat jos pantalonii. M-am speriat... nu ma asteptam la asa ceva. L-am ajutat doar cu mana...", a povestit Corina in emisiunea "Acces Direct".

Lucian a negat acuzatiile femeii si a explicat ca e dispus sa dea un test cu detectorul de minciuni. "Stii ce propun eu? Sa punem bani si sa cumparam un poligraf si sa facem amandoi testul, ca sa se afle adevarul... Orice psiholog ar putea sa-si dea seama ca aceasta fata minte... Cineva o pune sa minta. Eu nu stiu cine este fata asta", a declarat Lucian Mitrea, citat de Libertatea.

Andreea Banica a fost si ea scandalizata de declaratiile Corinei si regreta ca nu a putut sa o combata in direct.

"M-au sunat rudele si prietenii sa-mi povesteasca despre ce spune fata aia si n-am apucat inca sa vorbesc cu sotul meu. Sunt niste tampenii, eu si Lucian ne cunoastem de o viata si avem incredere unul in altul. Nu e prima data cand anumite persoane din presa incearca sa ne atace sperand ca vom ajunge la divort. Bine ca n-am putut sa intru in direct, ca o puneam la punct pe sarita aia", a declarat furioasa Andreea Banica pentru ring.

 

Citeste si

Andreea Banica se razbuna pe sotul ei

Andreea Banica isi trimite sotul la masaj erotic si la femei

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare