Vedete din Romania

#Nicolai Tand casatorie #Monica Tand #Nicolai Tand

Unul dintre cei mai indragiti chefi din Romania s-a insurat!

Chef Nicolai Tand a juns la altar! Celebrul bucatar celebru s-a cununat religios cu Monica, partenera sa de viata de mai multi!

Monica Tand a dat publicitatii o fotografie de la ceremonia care a avut loc in Maramures.. Mireasa a aratat superb: a ales o rochie delicata si vaporoasa, accesorizata la mijloc cu o funda neagra. La randul sau, mirele Nicolai Tand a fost extrem de prezentabil, imbracat intr-un costum de culoare bleumarin.

 

 

?￰゚メᆱ @nicolai_tand ?¬ンᄂ️

A post shared by Monica Tand (@monica_tand) on

„Casa de piatra!”, „Foarte frumoși sunteti”, „Felicitari”, „Superbitate ce esti… bine, nici cu Nicolai tand nu mi-e rușine’, „Superbi! casa de piatra, o viata plina de respect și intelegere va doresc”, „Minunati oameni! Sa fiti sanatoși, fericiti cat pentru 10 vieti și sa va bucurati de copiii vostri frumosi, de familie si de toate lucrurile mici!”, „felicitari, proaspat insuratei”, „Sa fie intr-un ceas bun”,  le-au urat internautii.

Monica s-a intors in tara pentru Nicolai

“…Eu m-am intors primul. Ea s-a intors pentru mine, deşi nici nu voia sa auda de România. Cred ca e cea mai mare dovada de iubire. A renuntat chiar la tot acolo pentru mine. Asta se intâmpla doar in filme. Mi se pare fantastic”, povestea Nicolai Tand despre partenera sa de viata, Monica.
Chef Nicolai Tand și partenera sa de viata au impreuna doi copii: Ilona si Iancu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului