Vedete din Romania

#Valentina Pelinel Cristi Borcea #vedete intern #valentina pelinel #showbiz

Valentina Pelinel, primele marturisiri despre relatia cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel a recunoscut in sfarsit relatia cu Cristi Borcea. Fostul fotomodel marturiseste ca este extrem de fericita ca se muta in casa iubitului sau!

Valentina Pelinel a implinit vineri 36 de ani, iar cel care i-a urat primul La multi ani! a fost chiar Cristi Borcea. 

“Cine crezi? Iubirea mea, evident. Mi-a urat si mi-a spus ca ma iubeste. M-a sunat cand a putut”, a spus Valentina Pelinel, la Kanal D, atunci cand a fost intrebata cine i-a urat “La multi ani!” prima data.

“Nu sunt trista, dar nu sunt nici fericita, intrucat nu-l am pe Cristi aproape. Petrec foarte mult timp cu fiul meu, dar e foarte bine, stie ca tati ii este alaturi si ii va fi alaturi. Sunt multe situatii in care copiii nu au parintii alaturi, dar rolul mamei este foarte important. Are parte de iubire, de atentie”, a mai spus Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel a vorbit si despre nunta: “Am ajutorul familiei lui Cristi, viitorii mei socri. Se fac mici schimbari, cum e normal. Sunt foarte fericita pentru ca ma mut in casa familiei iubitului meu. Nu mi se pare nimic anormal. E un lucru firesc. Nu putem sa discutam de nunta, cand nici botezul nu l-am facut. Vreau ca el sa fie prezent. Daca ati vazut eu am preferat sa tac decat sa mint. Actiunile mele au spus mai mult decat au spus cuvintele. Relatia a fost asumata, pentru ca altfel nu m-ati fi vazut mergand la el in vizita. Noi o sa lamurim asta impreuna. Suntem si o sa fim uniti. Suntem o persoana impreuna. Milan seamana cu amandoi. Are ochii albasti. stiti ca mi-am dorit sa aiba ochii asa. Dumnezeu ne-a ascultat, nu si-a luat mana de pe noi, deci e bine! Eu il respect prea mult pe Cristi si-l iubesc si e important pentru mine ce isi doreste el”, a mai spus Valentina care a lasat sa se inteleaga ca este dispusa sa faca un pact cu Alina daca iubitul ei ii va cere acest lucru.   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului