Vedete din Romania

#angela gheorghiu #Maria Lucia Hohan #vedete celebre #Anastasia Soare

Vedete anonime in tara, celebre in afara

Satule de viata grea din Romania, mai multe persoane talentate din Romania au plecat sa isi incerce norocul in strainatate. Cu multa truda si vointa, acestea au reusit sa se faca cunoscute si sa devina celebre in afara tarii lor. Iata cateva celebritati anonime in Romania, insa foarte cunoscute in strainatate.
 

1. Maria Lucia Hohan

Creatoarea de moda Maria Lucia Hohan a devenit cunoscuta in Romania, dupa ce creatiile sale le-au cucerit mai intai pe vedetele de peste Ocean, precum Selena Gomez, Nicole Scherzinger, Jennifer Hudson, Eva Longoria sau Jennifer Lopez.

De asemenea, creatiile Mariei Hohan se vand foarte bine in Australia, Japonia sau Singapore. Maria Lucia Hohan a reusit sa atinga aceste performante pornind de jos. Ea a investit la inceput in aceasta afacere 800 de euro, contravaloarea a doua masini de cusut si o croitoreasa. In doar opt ani insa, ea ajuns la o cifra de afaceri de peste 500.000 de euro pe an.




2. Anastasia Soare

Anastasia Soare sau "Regina Sprancenelor" a plecat din Romania pe cand era doar o adolescenta. Visul sau cel mai mare a fost nu sa devina celebra, ci sa aiba posibilitatea de a duce un trai decent. A ales sa plece in Statele Unite ale Americii, unde a descoperit ca una dintre marile sale pasiuni este frumusetea. Ea a urmat cursuri de frumuste, iar la scurt timp si-a deschis un salon in celebrul cartier Beverly Hills, devenind rapid una dintre cele mai cautate cosmeticiene.

Anastasia Soare este in prezent un nume cu rezonanta in SUA si are cliente vedete de talie internationala, precum Oprah, Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Jada Pinkett Smith, Lara Flynn Boyle, Penelope Cruz sau Sharon Stone.

3. Angela Gheorghiu

Soprana Angela Gheorghiu este una dintre cele mai cunoscute cantarete de opera din lume. Ea si-a facut de debutul insa in anul 1992, la Royal Opera House in "La Boheme" si la Metropolitan Opera New York.

Recunoasterea sa internationala a venit in anul 1994, la Royal Opera House, cand a cantat pentru prima data "La Traviata", reprezentatie pentru care postul BBC Radio si-a intrerupt programul obisnuit, pentru a transmite acest moment remarcabil.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare