Vedete din Romania

#connect-r #cristina spatar #cristina rus #vedete casnice #vedete familii

Vedete care au devenit casnice dupa ce s-au casatorit

Daca pentru unii, cariera inseamna totul, pentru cateva dintre cele mai cunoscute vedete, viata de familie este mai presus de orice. Acestea au renuntat cu usurinta la pasiunile lor si tot ceea ce inseamna celebritate, odata ce si-au cunoscut sufletul-pereche si s-au casatorit. Iata cateva vedete care au devenit casnice, imediat ce au intrat intr-un mariaj.

1. Connect-R

Chiar daca nu va renunta vreodata la cariera sa artistica, cantaretul Connect-R a lasat-o mai moale cu concertele si agitatia lumii mondene dupa ce s-a casatorit cu Misha, care ii va darui in curand si un copil. Potrivit apropiatilor artistului, acesta a lasat deoparte orice activitate care l-ar indeparta de proaspata sa sotie.

"Nu mai iese cu baietii si este stresat mai tot timpul. Sotia sa are probleme cu sarcina si, in afara concertelor si a emisiunilor TV si de radio, nu mai merge la nici un eveniment. S-a facut baiat de casa, dar are si un motiv intemeiat: sanatatea sotiei si a copilului lor, care am inteles ca este fetita”, a declarat o sursa apropiata artistului pentru ziarul "Click".

2. Cristina Spatar

Cantareata Cristina Spatar, una dintre cele mai bune voci de RnB din Romania, a renuntat la cariera sa muzicala in anul 2010, cand a venit pe lume primul sau copil. Vedeta a marturisit ca, pentru ea, familia inseamna totul. Desi se pregatea in urma cu cateva luni sa revina pe scena, cantareata se pare ca s-a razgandit din nou, la insistentele sotului sau. Acum, ea prefera sa stea acasa cu cei doi copii, pentru a nu pierde niciun moment important din viata lor.

3. Cristina Rus

Colega de breasla cu Cristina Spatar, Cristina Rus a renuntat si ea la muzica in urma cu patru ani, pentru a se dedica in intregime vietii de familie.

"Viata trebuie sa te faca sa traiesti, nu poti face asta doar pentru cariera. Nu putem trai fara dragoste, cine crede asta se minte pe sine. Menirea noastra este sa aducem copii pe lume, pana la la urma", a declarat Cristina Rus in urma cu cativa ani.




Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare