Vedete din Romania

#dana razboiu #liana stanciu #dragos mostenescu #vedete intern #copii vedete #showbiz

Vedete care au fost la un pas sa-si piarda copiii. Prin ce emotii au trecut!

In spatele camerelor de filmat, a conturilor "grase" din banci si a zambetelor pe care le afiseaza pe sticla sau in reviste, vietile multora dintre vedetele din Romania nu sunt atat de boeme si frumoase pe cat par. Diagnosticuri crunte care s-au abatut asupra copiilor unora dintre ei - malformatii, cancer etc. - i-au lovit ca un trasnet, dar nu i-a lasat neputinciosi in fata suferintei si a mortii care planau asupra lor.

Dragos Mostenescu



Actorul si umoristul Dragos Mostenescu a iesit recent in presa cu marturisiri impresionante legate de drama prin care a trecut cu fetita sa, Elena, diagnosticata dupa nastere cu Tetralogie Fallot, o malformatie congenitala la inima. In 2009, la varsta de dolar trei luni, fetita a suferit o interventie chirurgicala pe cord deschis, in Germania, din care a iesit victorioasa. Elena are acum 5 ani si isi pune in practica talentul actoricesc mostenit de la tatal ei, intr-un rol din comedia "America, venim!",care a avut premiera in septembrie, in cinematografele din Romania. Dupa interventia din frageda copilarie, fetita nu a mai avut nevoie de operatii noi, iar astazi, pare sa se simta excelent, dupa cum marturiseste emotionat chiar actorul: "Elena este foarte bine, mergem anual la control, dar de atunci n-au mai fost probleme".

CITESTE SI:

Vedete desfigurate cu acordul lor. Imagini socante!
3 celebritati care s-au casatorit cu oameni obisnuiti. Cum s-au cunoscut
Nu-ti vine sa crezi ce vedete au impartit aceeasi banca la liceu

Liana Stanciu

Liana Stanciu a avut de infruntat momente cumplite atunci cand, la varsta de un an si zece luni, fetita pe care o are impreuna cu Mita de la "Bere Gratis", Teodora, a fost diagnosticata cu cancer, dupa ce i s-au depistat noduli la plamani si colon. Fetita a reusit sa invinga cancerul, cu ajutorul medicilor din Viena. Astazi, la varsta de 9 ani, se pregateste sa se lanseze in muzica, ajutata de tatal sau. "Mihai a inregistat cu ea piesa "Noapte alba" in varianta "Noapte dalba" si o vor lansa de Craciun”, a declarat prezentatoarea de radio.

Dana Razboiu

In primavara anului 2010, Dana Razboiu a trecut prin clipe cumplite cand a aflat ca fiul sau, Marc, in varsta de doarsapte luni, suferea de o malformatie congenitala la inima. Vestea a cazut ca un trasnet in familia stiristei, intrucat boala nu a fost depistata la nastere. Vedeta a mers cu copilul la medic pentru o pneumonie, iar in timpul investigatiilor, medicii i-au depistat si defectul, pentru tratarea caruia a trecut printr-o interventie pe cord deschis. In prezent, Marc, in varsta de 5 ani, se simte foarte bine si se dezvolta normal, dar continua sa mearga la control o data la cateva luni.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare