Vedete din Romania

#cristi mitrea #vedete intern # motiv despartire #andreea mantea #oana zavoranu #showbiz #keo #pepe #andreea balan #alex velea #copii #despartire

Vedete care si-au spus adio pentru ca partenerul nu-si dorea copii

Pentru multi, o viata nu pare implinita daca nu au si un copil, iar vedetele, oricat de multi bani ar castiga, tot simt nevoia la un moment dat sa se aseze la casa lor si sa isi creasca odraslele. Depinde insa si de partener, iar copiii au fost motiv de separare pentru mai multe cupluri mondene.

Andreea Mantea si Cristi Mitrea

Sursa foto: cancan.ro

Andreea Mantea si Cristi Mitrea pareau sa faca un cuplu frumos dupa incheierea show-ului "Burlacita". Relatia lor a durat cateva luni bune, ba chiar la un moment dat se zvonise ca cei doi au de gand sa isi uneasca destinele. N-a fost sa fie asa si, de cateva saptamani, cei doi s-au despartit.

Cristi Mitrea a explicat motivul separarii, dand, printre altele, de inteles ca Andreea nu vroia sa se inhame la o relatie prea serioasa. "Eu imi doresc o familie si copii. Conteaza foarte mult caracterul si sufletul. Nu inteleg minciuna, lipsa de respect, infidelitatea si lipsa de loialitate", a marturisit sportivul pentru emisiunea "Wowbiz", de la Kanal D.

Citeste si:

O actrita foarte cunoscuta, suspecta de Ebola

Lumea modei e in stare de soc. A murit!

Sexy-mame! Gravidele din showbiz isi arata formele rotunjoare

Andreea Balan si Keo

Sursa foto: radardemedia.ro

Andreea Balan si Keo au format un cuplu discret vreme de opt ani. Se intelegeau de minune, dar nimeni nu stia cu adevarat dedesubturile povestii lor de dragoste. Se pare ca relatia lor se racise de mai multa vreme si asta pentru ca artista si-ar fi dorit sa se casatoreasca si sa aiba un copil, in vreme ce solistul i-a refuzat in repetate randuri aceasta rugaminte. "Problema noastra a fost ca eu imi doresc o familie, imi doresc sa am un copil. Acest lucru nu s-a intamplat", a motivat Andreea Balan la scurt timp dupa despartirea de Keo. Ulterior, a iesit la iveala si faptul ca Keo avea o relatie de aproape un an de zile cu Misty.

Andreea are acum o relatie cu Michael, un tanar american care i-a promis si ca o ia de nevasta si ca ii va face copii.

Pepe si Oana Zavoranu

Sursa foto: myconfidential.ro

Opt ani a durat si casatoria lui Pepe cu Oana Zavoranu. Fire vulcanica, bruneta nici nu concepea sa ajunga in postura de mama, ceea ce pe artist l-a mahnit profund si, intr-un final, a decis sa porneasca pe un alt drum. Acum, Pepe este casatorit si are o fetita, iar Raluca, sotia sa, urmeaza sa mai aduca pe lume si cel de-al doilea copil al lor.

Alex Velea si Ana

Sursa foro: viitoaremireasa.ro

Alex si Ana Velea au divortat dupa trei ani de casatorie, iar unul dintre motivele despartirii lor a fost legat de faptul ca mulatra nu isi dorea un copil la fel de mult ca artistul. Din fericire, cel mai mare vis al lui Alex s-a implinit: Antonia, iubita sa, il va face tata peste numai trei luni.

Sursa foto principala: hdwallpapersinn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare