Vedete din Romania

#vedete intern #mihaela radulescu #oana zavoranu #marcel toader #amanti vedete #mesaje erotice vedete

Vedete care vaneaza sau sunt vanate de amanti pe internet

Din dorinta de a scapa de idilele mediatizate sau pur si simplu din nevoia de a se simti oameni obisnuiti, celebritatile ajung, in anumite momente, sa intre intr-un con intunecat, misterios, in care parca se dedubleaza. Acest proces are loc in general in mediul virtual si cu persoane necunoscute, uneori chiar admiratori de-ai lor. Iata cateva vedete care au avut relatii amoroase cu fanii, care au mers intr-atat de departe incat s-au consumat nu doar pe plan spiritual, cat si pe plan sexual in mediul virtual.

1. Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu se confrunta de cateva luni cu o situatie controversata. Daniel Constantin, cunoscut deja de publicul larg si sub numele de "hartuitorul Mihaelei", a iesit de curand la rampa cu noi declaratii incendiare in ceea ce priveste presupusa relatie pe care acesta ar fi avut-o, virtual, cu diva de la Monaco.

Potrivit acestuia, Mihaela Radulescu i-ar fi facut avansuri sexuale si chiar ar fi avut o relatie amoroasa foarte serioasa, care s-a consumat timp de trei luni. Daniel Constantin sustine, de asemenea, ca el si Mihaela Radulescu isi spuneau chiar "te iubesc", dar si ca isi trimiteau mesaje erotice.

"Nu am avut niciodata gandul ala firesc masculin de a o baga in pat. O iubeam altfel, intr-un mod aproape asexuat. Ostilitatile cand e vorba de flirt si intimitati ea le-a condus. De fiecare data cand imi spunea ceva obscen ramaneam cu gura cascata si nu-mi venea sa cred. Au fost mesaje erotice. Unele chiar foarte explicite. In urma unei discutii si a unui text scris de mine, sa zicem ca a atins punctul culminant. A fost multa fantezie, imaginatie, discutii romantice, erotice, vise. Eram indragostit nebuneste de ea. La doua zile dupa acel moment interzis cum l-a numit ea, m-a sunat si am stat de vorba vreo patru ore. A fost prima data cand m-a sunat. Inainte de asta discutam doar prin mesaje", a declarat Daniel Constantin.

Mihaela Radulescu a declarat public in urma cu ceva timp ca este hartuita pe Facebook de acest personaj, care i-ar fi cerut si bani. "Din pacate, omul s-a dovedit a fi un mare infractor, care nu numai ca a obtinut bani in mod fraudulos, dar a si hartuit sexual diverse femei. Ce as vrea sa invatati de aici e ca nici in gluma n-ar trebui sa aveti discutii sexuale cu astfel de indivizi, pentru ca nu stiti cand le salveaza si le trimit sotilor vostri, santajandu-va cu ele. Am mai invatat o lectie dura despre lumea virtuala si vreau sa ma asigur ca intelegeti si voi ca nu toti oamenii de aici sunt ceea ce par a fi....", a postat Mihaela pe pagina ei oficiala. Mai mult, intr-un comentariu ulterior, vedeta a precizat ca sunt in jur de 20 de femei dispuse sa faca plangere impotriva lui Daniel V. Constantin, hartuitorul sau de pe pagina de Facebook.


  

2. Oana Zavoranu

O vedeta care s-a antrenat in conversatii erotice cu un barbat pe care l-a cunoscut pe internet este excentrica Oana Zavoranu. "Episodul Tudy" ar putea fi numit acest moment, personajul devenind cunoscut dupa ce in presa au aparut diverse conversatii si filmari in care el aparea in ipostaze sexuale surprinzatoare. O data chiar in timp ce se masturba in fata camerei de la calculator, intr-o discutie destul de "incinsa" cu Oana Zavoranu.

3. Marcel Toader

Fostul sot al realizatoarei TV Gabriela Cristea, Marcel Toader, este un alt personaj cu tendinte sexuale bizare al showbizului romanesc. De altfel, se pare ca principalul motiv al divortului ar fi fost chiar infidelitatea acestuia. Potrivit declaratiilor Andreei Bordineanu, una dintre presupusele amante ale omului de afaceri, acesta avea obiceiul de a-si cauta partenere prin intermediul retelelor de socializare. In plus, el nu se oprea doar la a purta conversatii cu ele, ci le arata chiar si imagini incendiare cu el.

"Eram in casa, mi-a trimis web si mi-a spus O sa vezi ce nu ai vazut niciodata!. Eram in casa, imi puneam ceva de mancare, am auzit un zgomot si cand m-am dus la calculator era celalalt creier al barbatului. Probabil credea ca sunt virgina. I-am inchis instant, era live, nu doar o poza. Nu i-am vazut fata, era decat acea imagine. I-am spus sa nu imi mai trimita chestii d-astea. Era clar ca isi dorea o aventura. Aveam discutii cu teme erotice. M-a invitat intr-un hotel de 5 stele pentru o noapte de neuitat. Se mandrea cu barbatia lui si in scris, se descria", a povestit Andreea.

 

Sursa foto: reportervirtual.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare