Vedete din Romania

#elena gheorghe #lavinia parva #andreea ibacka #gafe vedete #situatii jenante #cazaturi #andreea balan

Vedete in ipostaze jenante. Iata prin ce momente rusinoase au trecut celebritatile in ultima perioada

Desi vedetele cauta sa fie mereu in centrul atentiei printr-o imagine fara cusur, uneori vestimentatia, emotiile si, de ce nu, treptele le joaca feste. Iata prin ce situatii jenante au trecut vedetele in ultima perioada.

1. Andreea Balan

Cantareata Andreea Balan a trecut printr-unul dintre cele mai jenante momente din cariera sa, pe care cu siguranta nu il va uita prea curand. Artista a vrut sa demonstreze fanilor sai ca nu doar vocea este talentul sau, ci si echilibristica. In cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva", unde este jurat, Andreea a urcat pe o trotineta, insa nu oricum, ci foarte artistic, facand cumpana. Momentul nu a iesit insa asa cum voia, deoarece, la final, vedeta si-a pierdut echilibrul si a luat o cazatura zdravana.

2. Lavinia Parva

Cantareata Lavinia Parva are o perioada destul de infloritoare atat pe plan personal, de cand s-a cuplat cu Stefan Banica Jr, dar si pe plan profesional. Vedeta este insa atat de euforica, incat, uneori, isi mai pierde echilibrul.

In cadrul emisiunii "Teo", difuzata la Kanal D, Lavinia Parva s-a aratat atat de emotionata si de captivata de discutia pe care a avut-o cu Teo Trandafir incat nu si-a mai dat seama ca in drumul sau spre canapea mai exista si o treapta inalta. Lavinia s-a dezechilibrat, insa s-a redresat rapid, dandu-i totusi emotii lui Teo.

3. Andreea Ibacka

Actrita Andreea Ibacka a trecut si ea printr-o situatie destul de jenanta zilele trecute. Se afla la o plimbare prin Piata Romana, iar la un moment dat si-a dat seama ca simte un frig mai intens in partea din spate. Mare i-a fost mirarea sa constate ca pantalonii sai, pe care ii cumparase de doar cateva zile, i se rupsesera.

Pentru ca are un simt al umorului foarte bine dezvoltat, Andreea a impartasit momentul si cu fanii sai de pe blog, unde a povestit intreaga isprava.

"Ai ghicit, astia sunt blugii mei albi si sfartecati din fabrica, pantalonii aia dati naibii cu care pana de curand ma mandream ca orice pustoiaca care merge cu valul. Ala gresit. I-am surprins adineauri de la spate, sa-ti arat cum m-au surprins si ei pe mine astazi. Atunci cand m-am fatait prin Piata Romana pana m-a palit curentul ala rau la poponet la o plimbare agale. Crivatul neiertator cu influente nordice de noiembrie, vreau sa zic. Mare frumusete de gaura ce au acum fix pe posterior. Ca, deh, mi-au trebuit blugi prespalati, i-am cumparat gata munciti", a scris frumoasa blonda pe blogul sau.

4. Elena Gheorghe

Elena Gheorghe a participat de curand la un eveniment monden. Ea a avut o aparitie de senzatie, iar rochia sa alba, cu insertii din tul a atras toate privirile, insa un detaliu a stricat toata splendoarea sa. Vedeta a purtat o pereche de pantofi care pareau cu cateva numere mai mari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare