Vedete din Romania

#Craciun vedete #cadouri vedete #vedete intern #sore #showbiz #anda adam #andreea marin

Vedetele ii cer lucruri trasnite lui Mos Craciun

Cu gandul la Sarbatori, vedetele si-au facut deja lista de dorinte. Daca unele celebritati vor sa primeasca... sanatate, altele spera ca Mosul sa le aduca nici mai mult, nici mai putin decat un iubit.

Sore


Sursa foto: protv.ro

Sore iubeste Craciunul si abia asteapta sa imparta cadouri. "Imi doresc niste adidasi negri, simpli, de jogging. Who can blame me? Ce-am fi fara dragoste? Si, bineinteles, imi doresc un brad stufos pe care sa il impodobesc cu tot dragul posibil, imi doresc sa ninga pe 24 decembrie, sper ca Mosu’ sa fie spontan, sper ca prietenii mei sa vina cu platouri gustoase la cina de Ajun si... sa se intample miracole", a scris Sore pe blogul ei.

CITESTE SI:

Baietii rai devin tati buni. Cum i-au cumintit viitorii bebelusi
Vedete chinuite in copilarie. Ce au fost nevoite sa indure inainte sa devina celebre
O indragita actrita, umilita de medici pentru ca nu are bani


Alina Puscas

Sursa foto: a1.ro

Si Alina Puscas si-a intocmit lista cu dorinte, doar ca Mos Craciun s-ar putea sa aiba ceva de furca pentru a i le indeplini. Si asta intrucat prezentatoarea de la "Te cunosc de undeva" ar vrea sa primeasca un iubit. In plus, Alina spera sa obtina un nou proiect TV, dar si sa primeasca un bilet pentru o excursie in Africa de Sud.

Anda Adam


Sursa foto: urban.ro

Anda Adam se dovedeste modesta. "In acest an, de la Mos Craciun nu vreau ceva in mod special. O atentie. Imi plac mult accesoriile. Poate un colier frumos sau o curea, ceva care sa mearga foarte bine la tinuta de Craciun", a spus artista pentru ziarul Ring.

Connect-R



Connect-R, in schimb, vrea ca Mosul sa-i aduca in desaga lui... sanatate! "Fara sanatate nu putem avea niciun spor si niciun pic de energie pentru a ne indeplini visele. In 2015 cu siguranta voi vrea sa modific putin ordinea prioritatilor. Anul acesta, fara doar si poate, cea mai mare realizare este Maya, fetita mea", a declarat Connect-R pentru Libertatea.

Andreea Marin


Sursa foto: libertatea.ro

La sanatate spera si Andreea Marin. "Imi doresc pace si sanatate, am ajuns la varsta la care, alaturi de clinchetul rasului copilului meu, acestea sunt darurile cele mai de pret", a spus Andreea Marin pentru ziare.com.

Calin Goia

Sursa foto: alexiaclara.blogspot.com

Si pentru Calin Goia, universul se invarteste in jurul copiilor sai. "Stiu ca Mos Craciun o sa aduca bucurie pe fetele copiilor mei si acesta este cel mai frumos cadou pe care mi-l face mie, in fiecare an", a marturisit Calin Goia.

Sursa foto: spynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului