Vedete din Romania

#showbiz #vedete intern #animale de companie #iulia albu # What's Up #animale vedete

Vedetele si animalele lor de companie. Ce "accesorii" necuvantatoare si-au luat celebritatile

Cainele nu mai e demult cel mai bun prieten al omului. Asta de cand vedetele au inceput sa scoata in lume, de lesa, si alte patrupede sau chiar inaripate. Si cum se spune ca cine se aseamana se aduna, similitudini se pot gasi si intre animalutele de companie si stapanii lor celebri.

What`s Up, cu oaia la Festival

Sursa foto: click.ro

O oaie balaie. Acesta a fost accesoriul inedit cu care Marius Ivancea, alias What`s Up, a vrut sa atraga atentia la Media Music Awards, eveniment muzical care a avut loc joi seara la Sibiu. Si a reusit sa capteze toate privirile. Asta mai ales ca barsana era imbracata, iar blanita neagra din jurul ochilor aducea putin cu ochelarii fumurii ai artistului.

CITESTE SI:

3 dintr-o lovitura! Ce veste incredibila a aflat Pepe despre sarcina sotiei
Adi Mutu s-a impacat cu fosta nevasta? Iata-l impreuna cu Alexandra Dinu!
Un roman din doi sufera de...

 


Sursa foto: click.ro

Animalul sau de companie al lui What`s Up a stat cuminte in lesa cat artistul si colegii sai s-au lasat fotografiati.

Andrei Ciomu, cu maimuta la fitness!


Sursa foto: wowbiz.ro

Unul dintre cei mai excentrici oameni de afaceri din Bucuresti, Andrei Ciomu, fiul controversatului medic Naum Ciomu, are drept animal de companie nici mai mult, nici mai putin decat o maimuta. Wowbiz.ro a prezentat recent pe site un filmulet in care Andrei isi duce "de mana" maimutica la sala de fitness. Cat sport a facut inedita creatura nu stim, cert este ca ea a starnit simpatia angajatilor de la sala. Daca seamana animalul cu stapanul sau? Nu indraznim sa facem aceasta comparatie in cazul de fata!

Iulia Albu, cu gaina peste tot



Dar nimeni nu a intrecut-o pana acum pe Iulia Albu, cea care vreme buna s-a plimbat cu o gaina prin toate studiourile tv, pe la restaurant si chiar la cursuri la facultate. Dar Loulou nu era chiar orice gaina de rand, era o zburatoare stilata, cu pedigree si nume de contesa frantuzoaica.


Sursa foto: wowbiz.ro

Si cand s-a saturat doar de cotcodaceli, excentricul designer a trecut la... latraturi. Mai exact, si-a luat un caine, un bulldog francez pe care care il alinta "porc". Dar cum nu se putea opri doar aici, din menajeria Iuliei a iesit la iveala si o pisica cheala, din rasa egipteana.

Sursa foto: wowbiz.ro

Iar ispravile Iuliei nu s-au oprit aici, ea venind la o petrecere mondena calare pe un cal. Ei, bine, acum decideti voi cu care dintre necuvantatoare seamnana Iulia!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului