Vedete din Romania

# denisa raducu mama #mama denisei raducu # denisa raducu

Veste cutremuratoare: Mama Denisei, pe moarte. Sufera si ea de o boala incurabila

Vesti cutremuratoare! Mama Denisei Raducu, care s-a stins din viata la doar 27 de ani, sufera si ea de o boala incurabila.

Contactata recent de presa, femeia a facut dezvaluiri socante. Ea a marturisit ca si ea sufera de cancer si a intrerupt tratamentul pentru aceasta boala dupa ce fiica ei s-a stins din viata.

"Şi eu am cancer, vreau să plec lângă Denisa. Aş vrea şi la noapte, dar.... De când era ea bolnavă nu m-am mai tratat. Nu realizez că a murit, tot o aştept. O ştiam bine acolo şi puneam capul pe pernă liniştită. Mă suna în fiecare seară", a spus plangand femeia.

Indurerata si cu o suferinta imensa, Geta Dovleac a marturisit ca tot ce isi mai doreste este sa fie langa fiica ei.

"Te aşteaptă mama să vii. Şi când mă culc şi când mă scol am gândul la ea şi nu pot să fac nimic. Mi-au secat şi lacrimile. Nu mai pot! Copilul meu, îngeraşul meu. Mi-am adus scaun aici, să stau lângă ea. (...) De ce nu am murit eu? Să vii tu la mine să îmi aprinzi lumânare!", a marturisit mama Denisei Raducu pentru "Acces Direct".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului