Vedete din Romania

#monica gabor #deces

Veste tragica pentru Monica Gabor: mama sa a murit

Mama Monicai Gabor a murit joi dupa-amiaza in timp ce se afla intr-un pelerinaj la o manastire din judetul Gorj.

Veronica Bulai, mama Monicai si a Ramonei, a suferit un accident in timp ce se afla la Pestera Polovragi. O stanca foarte mare s-a desprins din munte si a cazut peste ea, aceasta decedand pe loc.

Un echipaj SMURD s-a deplasat imediat la fata locului, insa medicii nu au mai putut face nimic. Se pare ca aceasta a suferit o fractura de craniu deschisa.

Veronica Bulai se afla intr-un pelerinaj la manastrile din Oltenia impreuna cu alte 17 persoane, iar Pestera Polovragi este unul dintre cele mai atractive obiective turistice din aceasta zona.

"A cazut o stanca pe Cheile Oltetului. Un grup de turişti cu un microbuz au vrut sa faca fotografii şi o stanca a cazut şi se pare ca persoana decedata este mama Monicai Gabor. La fata locului a venit Ambulanta, SMURD-ul, pompierii, dar era moarta", a declarat la RtV primarul Polovragi, Stefan Fasuescu.

In schimb, Ramona Gabor a marturisit ca inca nu stie nimic despre un astfel de accident. "Nu stiu nimic. Ce-i cu ea, ce? Mama abia se intorsese dintr-o vacanta. Nu stiu sa se fi aflat in alta. Am vorbit acum o ora (n.r. in jurul orei 13:00, ora Bucurestiului) cu surorile mele. Toti erau bine. Nu stiu mai mult. O sa o sun pe mama acum", a declarat Ramona Gabor.

Sursa foto:femeia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare