Vedete din Romania

#zi de nastere Victor Rebengiuc #aniversare Victor Rebengiuc #vedete intern #showbiz #victor rebengiuc

Victor Rebengiuc, la 83 de ani: “Este un moment destul de complicat”

Zi mare pentru actorul Victor Rebengiuc: implineste 83 de ani! La aceasta varsta inaintata, la care “lucrurile nu prea sunt saltarete”, isi doreste liniste si sanatate, a marturisit celebrul actor intr-un interviu acordat Mediafax.

Anul acesta, Victor Renegiuc nu-si va sarbatori ziua ca in trecut. “Nu sarbatoresc pe scena, nu am avut programat spectacol pentru ziua mea, pe 10 februarie, si nu am insistat sa am un spectacol programat. S-a intamplat, insa, de multe ori sa am spectacole. De la inceput vreau sa spun ca nu sarbatoresc, este un moment destul de complicat, serios, as putea spune, ca sa nu zic mai mult, pentru ca este o varsta inaintata si lucrurile nu prea sunt saltarete, ba dimpotriva, tind sa se aseze, sa coboare serios de tot si n-am ce sarbatori propriu-zis”.

La implinirea varstei de 83 de ani, actorul spune ca isi doreste “liniste si sanatate”, precizand insa ca va continua sa urce pe scena pentru da viata altor si altor personaje: “Toate tipurile imi plac, de compozitie, psihologice. Rolurile bune. De pilda acum, de ce nu, mi-ar placea sa joc chiar rolurile de june-prim. As accepta sa joc acum, in viitorul apropiat, Romeo sau Fat-Frumos“, a glumit actorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare